SPARA 40%

KnitPro

Royalé Swivel Rundsticka

Du sparar 38 kr

Från 95 kr  Från 57 kr

Välj Längd / Storlek

OBS! Denna produkt utgår och lagret ska tömmas - Gör ett KAP innan det är för sent

Sprillans ny serie av lyx-stickor från KnitPro. Denna Royalé Swivel-serie består av underbara rundstickor av färgat björk med metall spetsar. Stickorna är den perfekta kombinationen av hållbarhet och ett sofistikerat uttryck. De har träets naturliga egenskaper och hållbarhet, samt ett exklusivt yttre, där varje storlek har sin egen färg. På så vis är det lätt att skilja storlekarna från varandra.

Kabelövergångarna är släta så maskorna glider obesvärade över stickan utan att fastna i övergången mellan sticka och kabel. Dessutom är kablarna flexibla och slitstarka, så de kan rullas ihop utan risk för att det uppstår ”knäck”.

Stickorna av björk är ideella till alla typer av garn, då de glider lätt genom maskorna utan att repa upp garnet. Rundstickorna fås i storlekar från 3-12 mm och i 4 olika längder 40, 60, 80 og 100 cm.


Det behagliga naturmaterialet gör att stickorna är komfortabla att använda och du kan sticka i flera timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Malinee

Otroligt lätta och sköna att sticka med. Känns dock lite "sköra" (3 mm), så jag vågar inte ta i lika mycket som när jag använder mina Zing rundstickor. Det vridbara fästet på kabeln underlättar (man slipper vrida på själva stickan), men själva kabeln är lika stel som alla andra rundstickor jag har. Önskar att jag kunde hitta rundstickor med en flexibel men mjukare kabel.


Annasara

Rekommenderar verkligen dessa stickor som inte snurrar upp sig! Till sockor använder jag 3.0 och 100cm. Stickar då båda sockorna samtidigt. Hur smidigt som helst! Saknar sticka 2.5 dock, 3.0 verkar vara det minsta.


Eva

Bästa rundsticka jag haft. Otroligt fantastiskt bra, kommer inte att köpa något annat märke i fortsättningen.


Catharina Möller

Känns absolut som det bästa valet hittills.


Lena

Snabb leverans och bra kvalitet på stickan.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn