KnitPro

Zing set med utbytbara ändstickor - 8 storlekar

Detta härliga set från KnitPro Zing-serien innehåller 8 par av de mest populära storlekar utbytbara ändstickor från Zing-serien. Stickorna är lätta och super släta, så de glider lätt genom maskorna.

Setet innehåller följande storlekar:
3.50 mm (Ljusgrön)
4.00 mm (Blå)
4.50 mm (Blålila)
5.00 mm (Pink)
5.50 mm (Brun)
6.00 mm (Mörklila)
7.00 mm (Lilla)
8.00 mm (Turkos)

Dessutom innehåller setet:
4 kablar: (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 kabelhättor
4 kabelnycklar
1 set kabelövergångar

Setet kommer i en vacker blå och röd väska som stängs med blixtlås och har plats för både förvaring av utbytbara ändstickor och kablar. Det perfekta setet med ändstickor!

 

Tove Antonisen

Välorganiserat fodral; överskådligt och komplett med stickor, kablar och tillbehör. Stickar för närvarande Islands tröjor och hittar allt jag behöver i detta set. Stickor, kablar och överföringar fungerar utmärkt utan upphakningar eller tröghet. En finess är att både stickor och kablar är färgkodade vilket underlättar sorteringen. Det följer med tydlig beskrivning på detta samt montering av kablar och "stoppar". Ett set jag varmt rekommenderar! Tove


Therese

Lätta att använda och ligger skönt i handen barnen löper också bra på dem. Väskan som följer med är bra att ha dock tycker jag att facket till extra kablarna är lite litet då jag köpte extra kablar till rymms inte alla de i facket utan de får ligga löst i väskan är lite synd. Sen hade jag lite problem med en kabel där jag fick sticka in en nål först för att få upp hålet nog så att det gick att dra fast den ordentligt bar en vass kant kvar


Helena

Fantastiska stickor som gjutna i handen. Lätta att skruva av/på och lätta även i vikt. Att de sen ligger samlat och fint i det röd/marin fodralet gör att jag är mer än nöjd. Tänker att det är lätt att packa ner i resväskan också då det tar lite plats trots att det rymmer allt jag behöver. Jag har även fäst ditt en nålkudde :)


Inna

Mycket prisvärda stickor. Allt i ett med det smidiga fodralet. Stickorna ligger skönt i handen och garnet glider bra över stickorna. Jag är nybörjare och stickar raggsockor, magicloop, dvs stickas på rundstickor och båda sockor samtidigt. Otroligt smidigt. Nu är jag sugen på att sätta igång med större projekt.


Vivi

Verkar fungera utmärkt, har inte hunnit testa så mycket än. Lätt att byta ändarna, allt är praktiskt ordnat i fodralet. Färgkodat och fint.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn