KnitPro

Nova Metall korta utbytbara ändstickor

Från 65 kr  Från 65 kr

Välj Storlek

Utbytbara korta ändstickor från KnitPros Nova Metall serie. De korta stickorna är designade så de passar till en kabel på 20 cm och då blir till en rundsticka på 40 cm. 

Ändstickor av ihåliga mässingsrör som med sin polerade yta är ett sant nöje att sticka med. Den innovativa designen gör det enkelt att koppla ihop kabel och sticka och ser till att det är en slät övergång mellan sticka och kabel, så att maskorna glider lätt och obesvärat över både sticka och kabel. Ändorna på stickorna blir gradvist spetsigare, vilket gör dem ideella till alla sorters stickningsprojekt – och inte minst till alla nivåer, från nybörjaren till den övade.

Den lätta och inte minst starka mässingen finns det flera fördelar med. De ihåliga stickorna säkrar en lätt vikt, som gör stickorna väldigt komfortabla att använda, så du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från mässing är din garanti för minimalt slitage och maximal hållbarhet. Den strömlinjeformade framställningsprocessen gör att Nova Metall stickorna kan säljas till ett ytterst fördelaktigt pris. KnitPro Nova Metall – de bästa och billigaste stickorna i mässing.

OBS: Kablar till utbytbara ändstickor säljs separat

Charlotte

Jättenöjd med dessa! Garnet glider så oerhört lätt och den korta längden underlättar mycket i vissa lägen.


Linda

Perfekt längd och garnet glider lätt över stickorna. Älskar dom


Kicki

Gillar Form och längd men föredrar matta stickor framför 5 blanka. Asjobbigt att sticka i solljus när stickorna blänker.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn