SPARA 11%

KnitPro

Nova Metall set med utbytbara ändstickor - Nybörjare

Du sparar 40 kr

379 kr  Från 339 kr

Utbytbara ändstickor av ihåliga mässingsrör som med sin polerade yta är ett sant nöje att sticka med. Den innovativa designen gör det enkelt att koppla ihop kabel och sticka och ser till att det är en slät övergång mellan sticka och kabel, så att maskorna glider lätt och obesvärat över både sticka och kabel. Ändorna på stickorna blir gradvist spetsigare, vilket gör dem ideella till alla sorters stickningsprojekt – och inte minst till alla nivåer, från nybörjaren till den övade.

Den lätta och inte minst starka mässingen finns det flera fördelar med. De ihåliga stickorna säkrar en lätt vikt, som gör stickorna väldigt komfortabla att använda, så du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från mässing är din garanti för minimalt slitage och maximal hållbarhet. Den strömlinjeformade framställningsprocessen gör att Nova Metall stickorna kan säljas till ett ytterst fördelaktigt pris. KnitPro Nova Metall – de bästa och billigaste stickorna i mässing.

Setet innehåller:

3 par utbytbara ändstickor i storlek: 4, 5 og 6 mm

3 kablar 60, 80 och 100 cm

6 kabelhättor

3 kabelnycklar

Setet kommer i ett praktisk genomskinligt etui med tre fickor till stickorna och tre fickor där du kan förvara stickorna och två fickor där du kan förvara tillbehör eller små projekt.

 

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn