KnitPro

Nova Cubics Strumpstickor

Från 105 kr.  Från 105 kr.

Välj Längd / Storlek

KnitPro Nova Cubics strumpstickor är det optimala valet för dig som ska sticka med liten diameter med små regelbundna maskor. Strumpstickorna fås i två längder: 15 och 20 cm. Bägge kortare än vanliga strumpstickor, vilket gör det behagligare att sticka de helt små omkretsar.

Fyrkantiga stickor är ideella för nybörjare, så de är lättare att hålla i än klassiska runda stickor. Av samma anledning är de också bra att använda om man har ”problem” händer.

Med Nova Cubics serien får du det bästa från båda världar: styrkan och den släta ytan från mässingen, samt den fyrkantiga formen som gör stickorna härligt lätta att hålla i.

Strumpstickorna fås i två längder: 15 och 20 cm och alla i storlekar från 2-8 mm. Varje set innehåller 5 stycken strumpstickor.

 

 

Renée Westher

Bästa Stickorna någonsin av allt som nu finns tillgängligt på marknaden.... bästa kvalitet, lätta, lagom spetsiga, bra för mig som håller hårt/stickar hårt. Får mig att slappna av i händerna, då jag upplever att jag har grepp, fast de är glatta nog, så att varje maska glider lätt på och av. Byter nu sakta ut allt jag har i stickor till dessa, då de finns i alla storlekar som andra modeller inte har... kvartsdelar..2.75 - 3.25 - 3.75 kan inte bli bättre 😍


Linnea

Jag älskar dessa stickor!!! I kategorin strumpstickor är dessa verkligen min favorit! De är helt underbara att hålla i och att sticka med. Aldrig att jag går tillbaka till "vanliga runda" strumpstickor igen, jag skulle inte kuna leva utan mina Nova Cubics!


Carina Roos

De absolut i särklass bästa stickornaj ag någonsin använt. Då kan tilläggas att jag stickat sedan jag var 6 år gammal, och det var 47 år sedan jag var 6 år.
Det känns inget i mina besvärliga handleder, armbågar och axlar med dessa underbara stickor.


Erica Alexiusson

Är helt kär i Nova Cubics stickor! Kommer bara använda dom, både rund- och strumpstickorna! Helt fantastiska att sticka med! Är mycket bättre för mina stela och lite svaga händer än vanliga runda!


Madelene

Helt underbara stickor. Jätte sköna att hålla i och kommer i många storlekar. Har använt dessa för att sticka strumpor och det går lätt och blir så fint. Väldigt smidiga :D


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn