KnitPro

Nova Cubics set med strumpstickor

15 cm - 20 cm

Välj Längd

KnitPro Nova Cubics set med strumpstickor är ett set med 5 st. av 5-6 olika Nova Cubics strumpstickor i de vanligaste storlekarna: 2-5 mm. Stickornas fyrkantiga form gör dem lätta att hålla i och ger mindre trötthet i händer och fingrar. Den unika ergonomiska formen gör det till en lek att sticka, varför dessa stickor speciellt rekommenderas om man har ”problem” händer.

Med Nova Cubics serien får du det bästa från båda världar: styrkan och den släta ytan från mässingen, samt den fyrkantiga formen som gör stickorna härligt lätta att hålla i.

Setet levereras i et praktisk, genomskinligt etui, som ger dig både en lätt och praktisk förvaring av dina strumpstickor.

Setet innehåller:
15 cm: Storlekar: 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0 mm (5 av varje storlek)
20 cm: Storlekar: 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5, 5.0 mm (5 av varje storlek)
Genomskinligt vinyletui till förvaring av stickorna.

 

Eva Nilsson

Har inte kunnat sticka på flera år pga värk i händer. Dessa fyrkantiga stickor är underbara och äntligen kan jag sticka igen. Alla mina stickor ska efterhand bytas till fyrkantiga. Dessutom ett FANTASTISKT pris.


Karin Söderman

Lite för glatta för mig, de glider ur stickningen hela tiden, kan funka bättre på annat garn? Jag har bara provat 2 mm och stickat i ett babyullgarn.
2mm böjer sig lätt så de är ganska mjuka och formbara


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn