Från 129 kr.  Från 129 kr.

Välj Storlek

Utbytbara ändstickor av finaste japanska bambu som är ett nöja att sticka med. Spetsarna på stickorna blir gradvist spetsigare vilket gör att du kan använda stickorna till alla typer garn och till alla projekt.

Kabelövergångarna är designade så det är enkelt att sätta fast stickorna på kablarna och resultatet blir en slät övergång mellan sticka och kabel, så maskorna glider obesvärat över både sticka och kabel. Kabelövergångarna är belagt med 24 karat guld för ett läckert exklusivt utseende.

Bambu är känd för att vara ett både slitstarkt och lätt material. Den lätta vikten gör stickorna komfortabla att använda och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Ändstickor är ett mycket bra val för nybörjare, då stickorna i bambu är lätta att hålla i och ger en god kontroll.

Stickornas längd: 11,6 cm (13 cm från storlek 9 mm)

Anna

Köpte dessa av misstag men ångrar inte en sekund att jag köpte dem! Så sköna att sticka med. Ändarna är lagom vassa och plockar upp maskor väldigt lätt. Underbara.


Erica

Spetsarna är precis lagom trubbiga för att kunna plocka upp maskor och för att inte sticka sig på dom. Behagligt material och enkelt att montera ihop med kabel.


Anna

Ovant i början med trä men efter ett tag väldigt sköna att hålla i samt väldigt bra spets! 👍


Fennegiena de Cock

I love them, first time i use them and they are wonderfull


Gunilla Gill

Jättetrevliga att sticka med. Gillar dem skarpt.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn