KnitPro

Bamboo set med strumpstickor

Välj Längd

Läckert set med strumpstickor från KnitPros Bamboo-serie. Med setet får du 5 st av 7 olika Bamboo strumpstickor i de vanligaste storlekarna från 2-5 mm. Stickorna är gjorda i finaste japanska bambu som är ett nöje att sticka med. Spetsarna på strumpstickorna blir gradvist spetsigare, vilket gör stickorna ideella till alla typer av garn och projekt.

Bambu är känd för att vara ett både slitstarkt och lätt material. Den lätta vikten gör stickorna komfortabla att använda och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar.

Setet levereras i ett praktiskt grönt fodral med blixtlås, som gör det enkelt att förvara och organisera dina stickor, kablar och tillbehör

Setet innehåller:
5x7 stickor
Storlekar: 2.0, 2.5, 3.0, 3.5, 4.0, 4.5 och 5.0 mm (5 av varje)
Genomskinligt fodral till förvaring av stickorna.

 

Patricia

Älskar dessa. Blev rekomenderad att prova då jag får ont i fingrarna när jag använder aluminium stickor, och nu är smärtan en minne blott. Dessa är jätte sköna när man sitter och stickar en hel kväll.


Malin

Jättesköna! De tunna stickorna känns lite sköra i början men de tål nog mer än vad man tror. Är följsamma och inte alls lika stumma som andra stickor. Rekommenderar varmt!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn