Drops

Jumperstickor Björk

Från 59 kr  Från 59 kr

Välj Längd / Storlek

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Om man är typen som stickar i många timmar är det alltid viktigt att använda det rätta och mest behagliga materialet, så man inte blir trött i händerna. Drops Basic Jumperstickor fås i 2 olika material. Stickorna i aluminium är de minsta storlekarna och lämpar sig bra till personer med nickelallergi, då de är 100% nickelfria. De är 35 cm långa, och går i tjocklek från 2.00mm till 5.00mm. Aluminiumsstickorna är lätta att sticka med, då de är släta och blanka och av ett mycket lätt och starkt material.

Är du intresserat av större jumperstickor, produceras Drops björkträsstickor från 5.50 mm till 10.00 mm, i 35 cm i längden. De är också gjort i ett starkt material och känns sköna och behagliga i händerna. Björken är mycket fin och blank, vilket gör stickningen lätt och mjuk, då maskarna glider lätt över stickorna. Det starka materialet gör det också lättare att få tag i maskarna.

De största jumperstickorna heter DROPS Trend. Det är 35cm. Långa plaststickor i antigen 15mm eller 20mm. Stickorna är lätta och i super fint och dekorativt design i snygga pastellfärger.

Carin Nevander

Fantastiskt sköna att hålla i och de glider lätt när man stickar. Kan varmt rekommendera dessa.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn