Prym

Set med Ergonomiska Rundstickor

Oavsett om du är nybörjare eller en inbiten och garvad stickare, så kommer du att älska detta lilla set med ergonomiska rundstickor från Prym. Setet innehåller 3 rundstickor i olika storlekar, som alla har tilldelats var sin färg för att man enkelt ska kunna se skillnad. Storleken står givetvis också skriven på varje sticka, och den färgkoordinerade designen går igen på emballaget och fulländar den läckra produkten. Kännetecknet för Pryms ergonomiska produkter, är att de görs av ett syntetiskt material av hög kvalité som gör dem både lätta och en aning böjliga för bra och flexibel stickning. De har dessutom droppformade spetsar som glider enkelt genom garnet, men samtidigt ser till att garnet inte glider av spetsarna lika enkelt. Det är en av orsakerna till att stickorna är så bra för nybörjare. Med dessa stickor slipper du dessutom de välkända klickljuden som är typiska när du sitter och stickar. Dessa är nämligen härligt ljudlösa! Vajern är en tunn metalltråd överdragen med plast, som gör den enkel att arbeta med utan att den vecklar in sig.

Stickornas Storlek: 3,0 mm - 3,5 mm - 4,0 mm
Material: Plast och metall
Färg: Alabaster Vit
Vajer längd: 80 cm

OBS. Dessa stickor säljs inte separat, endast i detta excellenta set.


Sanna Hundersmarck

Alltså, så här. Jag älskar nålarna. Underbart lätta, sköna och ljudlösa. MEN! Det s.k. metallsnöret mellan stickorna kan omöjligt vara metall. Efter att ha stickat en enkelt tröja med några få aviga maskor för resåren och resten räta har stickorna i stl 3 och 4 blivit i princip oanvändbara. Snöret har trasslat sig som en riktigt, riktigt förvirrad serpentin och är i princip omöjliga att sticka med längre. Jag har ingen aning om vad som kan ha gått fel, har funderat på hur jag håller, min tråd-tension och provat med både rundstickning och magic loop, men problemet bara förvärrades oavsett vad. Min konklusion är att jag inte hade kunnat göra något annorlunda, trådtrassslet hade uppkommit oavsett.

Stickorna får 2 stjärnor. 1 stjärna för att stickorna nu är oanvändbara (350 kr i sjön) och jag absolut inte kan rekommendera dem. Men själva nålarna var absolut värda sitt pris.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn