Hobbii

Stick kudde Deluxe

Du sparar 210 kr

429 kr  Från 219 kr

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Vår ursprungliga stick kudde blev så väl mottagen att vi har utvidgat vårt sortiment med denna snygga Deluxe version samt en Basic kudde (länken till Basic versionen hittar du högre upp på sidan över denna text).

Denna kudde har en fantastisk passform och är den helt rätta blandningen av mjuk och fast. Det finns många användningsmöjligheter: fungerar som armstöd om du lägger den omvänt i knät, eller som huvudkudde när du behöver en liten powernap.

Kudden är fylld med kapok, som anpassar sig perfekt efter din kropp.

Några av oss här på kontoret använder kudden löpande när ryggen ömmar och behöver lite stöd. Det är verkligen den perfekta kudden till stickning, men också till resten av vardagen när kroppen är i behov av en hjälpande hand.

Kudden är fylld med kapok, som anpassar sig perfekt efter din kropp.

Om du ännu inte har hört talas om kapok, så introducerar vi dig gladeligen för det här, för kapok är en läcker miljövänlig produkt.

Kapokfibrerna kommer från både Sydamerika, Afrika och Asien. Kapok sägs vara CO2 neutrala, då träden absorberar mer CO2, än vad det används på transporter av fibrerna från skog till konsument.

Kuddarna produceras i en dansk systuga i Vietnam, där det läggs stor vikt på produkternas kvalité samt goda arbetsförhållanden för de anställda.

Stickkudden finns både i en basic-version, som är fylld med polyesterfyllning, och en deluxe-version, som är fylld med naturmaterialet kapok.

Prova kudden och bli övertygad om kapoks fantastiska egenskaper, och få samtidigt en bättre kroppshållning, när du sitter med ditt handarbete, eller när du läser en bok.

Mycket nöje!

Material:
Örngott: 100% bomull
Fyllnad: kapok

Mått (Large): ca. 65 x 19 cm
Mått (Medium): ca. 50 x 18,5 cm 

Det rekommenderas att man torkar bort fläckar med en våt trasa med mild tvål. 

Lilian

Toppenbra, är med i soffan varje dag. Köpte 2 st, en är en present till min väninna på hennes 75-årsdag. Spännande sedan att höra vad hon tycker.


Jessica

Underbar kudde så slå till medan den finns. Den passar som ryggkudde och i knät som armstöd men också för att sova på. Lagom mjuk. Bra kvalité.


Hanne

Fantastisk pude at bruge til min gigt plagede ryg den giver støtte og varmer dejligt bruger den hele tiden


Gisela

Den här är ju toppen!. Funkar dessutom som stöd då jag sitter på kontorsstolen i hemmakontoret.


Margitta

Det var riktigt skönt med denna kudde bakom ryggen när jag handarbetar. ♥️


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn