SPARA 18%

Information

Lyckopåse Akryl - 500 g

Erbjudandet slutar om:
0dd 0tt 0minmin 0seksek
Du sparar 30 kr.

169 kr.  Från 139 kr.

Här får du en spännande lyckopåse som innehåller 500 gram blandat akrylgarn. Färger, märke och storleken på nystan är fullständigt slumpmässigt blandade, vilket betyder att du ka få både många olika nystan, där inga nystan är likadana, men du kan också få en hel påse med exakt likadana nystan. Det ända du är säker på är att du får hem 500 gram härligt akrylgarn.

Vågar du ta chansen och se vad som kommer i din lyckopåse?

Lycka till med din lyckopåse!

OBS: Vänligen var uppmärksam på att det kan vara både rena akrylgarner och blandgarner inkluderade i påsen.

Marie Lindholm

Beställde en lyckopåseacryl och väntade med spänning på vilka härliga garner som skulle gömmas i den. Jag hade ett syfte med mitt köp- att virka små figurer. Min lyckopåse bjöd på en blandning av garner som jag inte skulle valt själv, men resultaten blev över förväntan. Riktigt nöjd med mitt val att våga mig på en lyckopåse!


Eva

Köpte två påsar och fick en rolig blandning av olika garner. Kommer definitivt att komma till användning. Några nystan var av samma märke, men olika färger - kommer att bli en fin barntröja. Ett perfekt köp för den som, liksom jag, stickar mycket bebis- och barnkläder till behövande.


Ellinor Bager

Vilken härlig överraskning med mjuka garner och färger jag aldrig skulle våga kombinera själv. Men nu är jag inspirerad att gå utanför mina vanliga ramar och sticka ett par mjuka höstsjalar. SÅ roligt med den här påsen. Så snart den kommer tillbaka så beställer jag en till <3


Eva

Har köpt många såna här påsar och brukar slå till varje gång de är tillgängliga. Många bra garner och ofta som man kan matcha med varandra i fina barntröjor. Dessutom får man chansen att se lite av Hobbiis utbud och testa nya garner. Bra köp som rekommenderas!


Johanna

Har alltid velat testa go handlade sultan garn men inte vetat vad jag skulle göra men nu äntligen fick jag testa de garnet efter mina två lyckopåsar ☺️


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn