Information

Kategori Spännande saker
Innehåll 100% Bomull
Vikt 50g
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3 mm
Stickfasthet 10 x 10cm = 27m x 40v

Black Friday 8/4 Merceriserat Bomuldsgarn (Limited Edition)

100% merceriserat bomull.

19 kr  Från 19 kr

Välj färg:

OBS! Denna produkt utgår och lagret ska tömmas - Gör ett KAP innan det är för sent

Hobbii presenterar världens första Black Friday 8/4 merceriserat bomullsgarn!

Vi har vridet runt armen på vår garnleverantör och vi kan därför erbjuda er detta GALNA pris på Black Friday bomullsgarn i 100% mjuk, merceriserat bomull.

Denna Limited Edition version kommer i en klassisk 8/4 tjocklek och i 10 fantastiska färger. Denna version är merceriserat, vilket betyder att bomullens vanliga egenskaper förstärks och du kan därmed glädja dig över att garnet blir glansigare och mer slitstarkt, precis som fibrernas absorberingsförmåga och mjukhet förstärks.

Kvaliteten är utan jämförelse till det priset och vi garanterar att du får ett toppkvalitetsgarn till ett tvättäkta Black Friday pris.

Garnet lämpar sig till både virk- och stickprojekt, så du kan göra t ex interiör, amigurumi, disktrasor, grytlappar, handdukar, barnplagg, kläder och allt annat du kan komma på.

Du kan använda de samma mönster till Black Friday 8/4 merceriserat bomullsgarn som du använder till dessa garner:

Mayflower Cotton 8/4 Merc.
Hobbii Rainbow 8/4

Mayflower Cotton 8/4

Ps. Priset gäller endast så länge det finns lager.

Tips: Beställer du 10 eller 20 styck av en färg får du nystanen i en oöppnat 10 st påse. 

Se mönster till garnet här: Mönster (1)

Git

Ett perfekt garn att göra figurer av, blir så fina i färgerna och ser levande ut av den fina lystern. Mjukt och följsamt att arbeta med men ändå tillräcklig stadga i det färdiga arbetet. Priset är ett riktigt stort plus i kanten då det är så lågt :)


Ingalill Lidqvist

Vilket underbart garn att virka i,jag har gjort tvättlappar och dom blir så mjuka.Ska passa på att köpa mer innan det tar slut. Tycker alla bomullsgarner är så fantastiskt mjuka här,skulle kunna köpa hur mycket som helst.


Eva-Lotta Färnstrsnd

Ett vackert glansigt och tunnt smidigt bomullsgarn som jag virkar mindre saker av. Just nu dubbla blommor som liknar marsipanrosor. Jag är så nöjd med garnet att jag redan efter 2 veckor beställer fler nystan av detta garn.


Pia Hedström

Älskar detta garn gör små figurer till babys och färgerna är precis lagom inte alls skrikande... Håller ihop när man virkar med och glider väldigt lätt..🐢🐸🍰


Eva Nilsson

Whao köpte detta för ett tag sedan och började använda det nu till en löpare. Underbart och virka i, en enorm lyster i garnet och priset är ju fantastiskt.


Skriv en recension

Information

Kategori Spännande saker
Innehåll 100% Bomull
Vikt 50g
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor 2,5 - 3 mm
Stickfasthet 10 x 10cm = 27m x 40v

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn