Information

Kategori Sommarrea
Hashtag #hobbiiluckybagacrylic

Lyckopåse Akryl - 500 gram

139 kr  Från 139 kr

Spännande lyckopåse som innehåller 500 gram blandat akrylgarn. Färger, märke och storlek på nystan är helt slumpmässigt blandade. Det ända du är säker på är att du får 500 gram härligt akrylgarn. Vågar du ta chansen och se vad som hamnar i din lyckopåse?

Nystanen är packade i en smart tygpåse med tryckknapp (värde: 59 kr.).

Lycka till med både lyckopåse och din beställning. 😊

OBS: Var uppmärksam på att det båda kan vara rena akrylgarn och akrylblandade garn i påsen.

Marie Lindholm

Beställde en lyckopåseacryl och väntade med spänning på vilka härliga garner som skulle gömmas i den. Jag hade ett syfte med mitt köp- att virka små figurer. Min lyckopåse bjöd på en blandning av garner som jag inte skulle valt själv, men resultaten blev över förväntan. Riktigt nöjd med mitt val att våga mig på en lyckopåse!


Eva

Köpte två påsar och fick en rolig blandning av olika garner. Kommer definitivt att komma till användning. Några nystan var av samma märke, men olika färger - kommer att bli en fin barntröja. Ett perfekt köp för den som, liksom jag, stickar mycket bebis- och barnkläder till behövande.


Ellinor Bager

Vilken härlig överraskning med mjuka garner och färger jag aldrig skulle våga kombinera själv. Men nu är jag inspirerad att gå utanför mina vanliga ramar och sticka ett par mjuka höstsjalar. SÅ roligt med den här påsen. Så snart den kommer tillbaka så beställer jag en till <3


carina johansson

beställde två lyckopåsarakryl blev helnöjd.det kommer bli många baby västar,mössor.strumpor till behövande


Maria Ericsson

Jättekul med lyckopåse. Det var roligt att öppna och se alla olika färger. Ett mjukt mysigt garn. Kommer bli kul att hitta på grejer.
Lyckopåsen kan också vara en kul present.


Skriv en recension

Information

Kategori Sommarrea
Hashtag #hobbiiluckybagacrylic

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn