Se alla erbjudanden här!   🎉 GARNFESTIVAL 🎉   Spara upp till 60%

KnitPro

DENIM Extra Korta Utbytbara Ändstickor Set

5 cm

Spara 809 kr 809 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Om du är ett fan av KnitPros stickor, då är detta set ett måste för dig!

Setet innehåller sju par extra korta, utbytbara Ändstickor på endast 5 cm. Kablarna är dessutom extra korta och du har därför möjlighet att sticka ärmar, strumpor, handskar etc. utan att behöva använda strumpstickor eller magic loop-tekniken. Med stickorna och kabeln tillsammans kan du få en omkrets på så lite som 22,5 cm på din rundsticka. Det är häftigt - och så går det fort :-)

Köper du detta set får du superfina stickor från 3 till 6 mm i denim-look med matchande fodral i konstläder och denim. Inuti det fina fodralet finns en mindre avtagbar ficka som skyddar stickspetsarna. Fodralet har två dragkedjor samt tryckknappar, som håller innehållet säkert på plats.

Precis som KnitPros Symfonie-stickor i trä är stickorna i detta set starka, släta och har en högprecisionsspets som är perfekt för alla typer av garn.

Material: Laminerad björk
Färg på stickor: Indigo med svarta övergångar
Färg på kablar: Blå med svarta övergångar
Längd på stickor: 5 cm
Innehåll:
7 par stickor i storlekarna: 3 - 3,5 - 4 - 4,5 - 5 - 5,5 - 6 mm
2 kablar: 13 cm och 17 cm (utan tråd)
4 kabelhättor
2 kabelnycklar
Fodral i denim-tyg 

Marita

Bästa sticksetet man kan ha i sin ägo! Provade först med en storlek, men insåg snabbt att jag kommer att nyttja alla storlekar som finns i den här, då jag gör mycket barnkläder och ärmar mm. Så nu slipper jag krångliga strumpstickor "som lever ett eget liv". Rekommenderar det här setet!! Stickorna har perfekt form och man slipper bli trött i händerna.


Josefin

Dessa är verkligen WOW. Fick mina idag och testade dem direkt för att påbörja ett par sockor och det går snabbt och smidigt. Gillar den härliga färgen på dem också.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn