Först till kvarn!   🌸 VÅRREA 🌸   Spara upp till 54%

Hobbii

Garnväska

Spara 36 kr 379 kr 415 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

  • Tillverkare::
    Hobbii
  • Material:
    55% hampa & 45% bomull med ett plastskikt på baksidan
  • Höjd:
    32 cm
  • Diameter:
    27 cm
  • Axelremmens längd:
    Max. 110 cm
  • Tvättråd:
    Torkas av med en fuktig trasa
  • OBS!:
    Garn och tillbehör medföljer inte
Praktisk, lätt och rymlig garnväska till förvaring av ditt garn, tillbehör, mönster, stickor och/eller virknålar. Väskan rymmer upp till 25 garnnystan à 50 gram - beroende på om det är bomull, ull eller akryl. I toppen av väskan finns det 2 hål, där du kan trä igenom ditt garn och väskan kan därför också användas som garnhållare.

Det medföljer ett litet etui samt en axelrem som enkelt kan monteras på väskan, vilket gör den lätt att transportera. 
Väskan är enkel att använda och på sidan är det:
1 fack med blixtlås
2 öppna fack med små utvändiga fickor
10 fickor till strickor
8 fack till virknålar i olika storlekar
Allt i allt en väska som är perfekt för dig som älskar att ha dina stick- eller virk grejer med på vägen.

Sara

Mycket smidig att ta med till handarbetscaféerna och smidig förvaring för allt som du behöver för att sticka/virka något fint. Det är många fack till allt, både utvändigt och några invändigt. Den lilla pennfacksliknande väskan som följer med är perfekt för alla garnnålar, saxar, digital varvräknare, flätstickor, maskmarkörer och allt annat smått och gott som man kan tänkas behöva.

Det enda negativa med den (men som inte är en särskild stor sak) är att jag gärna hade viljat kunna ha två remmar för att sätta på sig den som en ryggsäck och att man istället sätter remmen på baksidan istället för på sidan. Det är däremot inget som stör mig så pass att väskan inte ska få sina fem stjärnor.


Klart värd ✨✨✨✨✨!


Lena

Köpte den ljusa versionen. Så bra väska! Äntligen finns garn och mönster till flera projekt samlade i en rymlig men ändå liten och nätt väska. Många fack för virknålar, beskrivningar, projektens smådelar etc plus ett ’pennfodral’ för småsaker som markörer, nålar och annat smått. Hålen i locket visar sig vara väldigt praktiska så garnet håller sig på plats. Väskan står nu ständigt placerad vid TV-fåtöljen och kommer givetvis att följa med till sommarstugan så alla saker finns på ett ställe där. Perfekt att bära ut på altanen i handtaget på locket. Den medföljande axelremmen har jag inte haft någon användning av.


Vanjelica

Toppen! Kan vara mitt bästa köp sedan jag började virka! Allt är med på ett och samma ställe, allt från stoppning till nålar och mönster! Det enda jag behöver komplettera med är det garn man behöver för stunden! Rymlig och fin design!
Är ni som jag, små högar överallt med diverse tillbehör och aldrig hittar det ni behöver för srunden så tveka inte! Detta är vad du behöver! 🥰 Kanon-nöjdd! 👍👍👍👍👍


Susanne

Toppennöjd, har allt som hör handarbete i den. Rymlig. Jag behöver bara ta med mig väskan och fara iväg på kyrkans handarbetskafé som jag går på en gång i månaden. Fick pengar av min mor i julklapp och då beställde jag den. Rekommenderar verkligen denna väska!


Mimmi

Bästa väskan! Gillar hålen i locket så nystanet inte behöver vara framme, allt är samlat så det är smidigt att sätta igång med sitt projekt och lika smidigt att plocka undan. Perfekt när man ska till stugan eller ta en tur med husvagnen/husbilen.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn