Hobbii

Stick kudde Deluxe

Välj Storlek

Vår ursprungliga stick kudde blev så väl mottagen att vi har utvidgat vårt sortiment med denna snygga Deluxe version samt en Basic kudde (länken till Basic versionen hittar du högre upp på sidan över denna text).

Denna kudde har en fantastisk passform och är den helt rätta blandningen av mjuk och fast. Det finns många användningsmöjligheter: fungerar som armstöd om du lägger den omvänt i knät, eller som huvudkudde när du behöver en liten powernap.

Kudden är fylld med kapok, som anpassar sig perfekt efter din kropp.

Några av oss här på kontoret använder kudden löpande när ryggen ömmar och behöver lite stöd. Det är verkligen den perfekta kudden till stickning, men också till resten av vardagen när kroppen är i behov av en hjälpande hand.

Kudden är fylld med kapok, som anpassar sig perfekt efter din kropp.

Om du ännu inte har hört talas om kapok, så introducerar vi dig gladeligen för det här, för kapok är en läcker miljövänlig produkt.

Kapokfibrerna kommer från både Sydamerika, Afrika och Asien. Kapok sägs vara CO2 neutrala, då träden absorberar mer CO2, än vad det används på transporter av fibrerna från skog till konsument.

Kuddarna produceras i en dansk systuga i Vietnam, där det läggs stor vikt på produkternas kvalité samt goda arbetsförhållanden för de anställda.

Stickkudden finns både i en basic-version, som är fylld med polyesterfyllning, och en deluxe-version, som är fylld med naturmaterialet kapok.

Prova kudden och bli övertygad om kapoks fantastiska egenskaper, och få samtidigt en bättre kroppshållning, när du sitter med ditt handarbete, eller när du läser en bok.

Mycket nöje!

Material:
Örngott: 100% bomull
Fyllnad: kapok

Mått (Large): ca. 65 x 19 cm
Mått (Medium): ca. 50 x 18,5 cm 

Det rekommenderas att man torkar bort fläckar med en våt trasa med mild tvål. 

Gisela

Den här är ju toppen!. Funkar dessutom som stöd då jag sitter på kontorsstolen i hemmakontoret.


Margitta

Det var riktigt skönt med denna kudde bakom ryggen när jag handarbetar. ♥️


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn