Hobbii

Easy Touch Virknålsset - 11 storlekar (2-8 mm)

Skönt virknålsset till ett riktigt bra pris.

Easy Touch Virknålsset innehåller 11 virknålar i olika storlekar - 2mm, 2,5mm, 3mm, 3,5mm, 4mm, 4,5mm, 5mm, 5,5mm, 6mm, 7mm & 8mm.

Virknålarna är tillverkade med ett mjukt ergonomiskt grepp i varsin specifik färg, och du kan njuta av din virkning i timmar utan att få ont i händerna. Krokarna är tillverkade av aluminium och är därmed nickelfria. Jo mer du virkar med dessa virknålar, ju mer kommer du att älska dem :)

Ett absolut must-have för en riktig virk-entusiast!

Längd på virknålarna: 13,7 cm

Virknålarna är testade och godkända för innehåll av nickel och skadliga ämnen.


Gunilla Andersson

Jag blev glatt överraskad att de var så sköna att virka med tanke på det låga priset, samt att man får ända upp till storlek 8. Har testat liknande från Adlibris, men de har utbuktningar på "fel" ställen, utifrån så som jag håller i nålen när jag virkar. Rekommenderar dessa starkt!


Felicia

Väldigt sköna att virka med. Silikonhandtaget är behagligt och lättare att hålla i så får inte kramp i handen med dessa. Bra med olika färger för olika storlekar. Känns som dessa var enklare att virka med än med mina tidigare virknålar, garnet glider lätt och det blir mycket jämt.


Anna

Jag köpte dessa och jag gillar dem. Såg att någon klagade på kvaliteten men jag har inte haft några problem.
Kroken är i aluminium och handtaget tycks vara av silikon och de ligger bra i handen.
Det mjuka handtaget gör att man får ett bra grepp utan att behöva hålla hårt.


Lilly

Inte fått någon värk alls i virkhanden trots några intensiva timmar med både nr 4 och 2,5. Glada färger också. Lite tråkigt (men funktionellt) etui, men är ju en bra orsak till ännu ett virkprojekt :-)


Malin Rehn

Älskar dessa! Passar min stackars frisörhand perfekt! Stort plus för olika färg för olika strl samt ingraverade siffror i handtaget så det blir ännu lättare att se strl.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn