Hobbii

Crochet Journal

OBS! Journalen är på engelska.

Om du frågar oss, så bör varje virkare – nybörjare såväl som erfaren - äga en personlig virk- journal som denna! Därför har vi på Hobbii självklart designet en åt dig. Med Hobbii Crochet Journal kan du få hjälp med att hålla ordning på dina nuvarande och tidigare virkprojekt.

Journalen kommer i en överskådlig storlek med mjukt omslag, och innehåller 80 sidor med härligt tjockt papper (FSC mix och Svanenmärkt) samt en bokmärkes flärp, så man kan hålla reda på vilken sida man har hunnit till. Och så är denna härlighet printed in Denmark.

Sidorna är indelade så att du på ena sidan kan notera allt du behöver komma ihåg vad gäller ditt projekt, genom att fylla i de förtryckta raderna. Det är rader till garnsort/kvalité, stickfasthet/virkfasthet, färg- och lottnummer, tvättanvisning, mottagare o.s.v., o.s.v. När du längre fram vill komma ihåg detaljerna kring dina tidigare projekt, så kan du bare slå upp det i din journal. Allt det du aldrig kan komma ihåg i huvudet finns här ;)

På den andra sidan har du en prickad sida, som påminner om, och du känner igen från, de populära bullet planners. Denna sida är superbra att rita mönster på, göra illustrationer, skriva löpande noteringar, räkna varv m.m. 

Denna personliga Crochet Journal är ett musthave for alla - oavsett virknivå!

Sidantal: 80 sider / 120 g
Format: 167 x 235 mm
Märkning: FSC mix och Svanenmärkt

Jenny

Så nöjd med den här! Har länge behövt en bra anteckningsbok för att skriva ner och komma ihåg t.ex. storlek på virknål etc. både till mönster/garn som jag återkommer till då och då och för alla projekt jag har pågående samtidigt och i omgångar! Ovärderlig hjälp för minnet!


Marrekke

Synd den är på engelska men det är också det enda minuset jag har med denna boken. Annars så älskar jag den och är himla nöjd att jag köpte den.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn