SPARA 13%

Hobbii

Adventskalender till Stickare

Du sparar 136 kr

1.025 kr  Från 889 kr

Vi här på Hobbii älskar julen. Vi älskar julmyset som följer med i adventstider, vi älskar doften av kakor i ugnen, juldekorationer som pyntas upp i hela huset, elden i spisen och inte minst stunderna med garnet mellan händerna. Men att vänta på julen kan också vara lite drygt, för aldrig känns väl 24 dagar så långa som just i december månad (till och med 25 dagar i många länder). Därför vill vi hjälpa dig lite igenom den långa och mysiga väntan på jul. Vi har gjort en adventskalender till dig, som älskar stickning, överraskningar och självklart julen! 

Adventskalendern består av fyra paket. Varje söndag i advent kan du öppna ett av paketen. Varje paket är packat till bredden med läckert blandat garn och tillbehör, samt en länk till ett helt nytt mönster, om du behöver lite inspiration till vad du ska göra med garnet i paketet. Och så har jultomten på vårt lager också lagt till några extra överraskningar, om jag känner honom rätt. 

Hela kalendern har ett värde på mer än 1500 SEK, så den är packad till max med läckra saker. 

Adventskalendern är också den perfekta tidiga julklappen till en som står dig nära och som du vet älskar handarbete. 

Vi hoppas att denna adventskalender kan bidra till att din december blir ännu mysigare. Du önskas en riktigt trevlig jul med mycket mys! 

Delta i #hobbiiadvent tävlingen
Dela en bild av, när du tar emot adventskalendern på Facebook eller Instagram med #hobbiiadvent och delta i tävlingen om 10 nystan Soft Alpaca i valfria färger. Vi drar tre lyckliga vinnare i slutet på december. Vinnarna får direkt besked på den plattform, de har delat bilden på. När du deltar i tävlingen bekräftar du samtidigt att du har upphovsrätt till bilden, och du ger Hobbii rätt att använda bilden till marknadsföring på egna och externa webbsidor här under sociala medier.

OBS: Om du beställer adventskalendern tillsammans med andra produkter, blir resten av din beställning skickad i ett separat paket. Du betalar såklart inget extra för detta paket. God jul! 

Vänligen notera att adventskalendern inte är lämplig för personer med ullallergi. 

Solveig

Eftersom jag inte kan hålla mig så har jag kollat igenom paketen. Intressant innehåll och det som gjorde att jag köpte julkalendern, att det släpps mönster anpassat till innehållet. Så spännande att vänta på mönstren.


Pernilla

Snabb leverans och kommer bli en rolig kalender att testa. Spännande innehåll, ska bli roligt när mönstren släpps.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn