Black Friday 2017

VI UPPREPAR SUCCÈSEN! REGISTRERA DIG BLACK FRIDAY EVENTET HÄR - och bli uppdaterat på alla bra erbjudanden hela veckan.

Förra året hade vi en JÄTTE FEST tillsammans med alla er underbara kunder, när vi firade Black Friday! Därför kan vi med glädje berätta för er, att vi än engång har Black Friday vecka!

Från måndag den 20:e november och 8 dagar fram går hela Hobbii i svart och vi har Black Friday vecka med de mest VANSINNIGA garnerbjudande. Det blir helt galet! Så ni kan börja se fram emot det redan nu :-)

Vad är Black Friday?

Över hela världen firas Black Friday med helt vansinniga erbjudande och Sverige är definitivt inget undantag! Hos Hobbii utnyttjar vi möjligheten till att kunna erbjuda er en ovanlig vecka, där ingen kommer gå förgäves, för vi har fyllt upp på garnhyllorna så de flyter över med både erbjudanden och garn i världsklass!

Erbjudanden du inte kan motstå

På många ställen i landet firas Black Friday med jätte rabatter på många olika varor, som får folk att ställa sig i kö till långt ut på gatan. Men även om vi här hos Hobbii har massor med kö-erbjudanden, så behöver du inte ens att ge dig ut. Du kan faktisk sitta hemma i lugn och ro och njuta av de många SUPERERBJUDANDEN, som vi har styckat ihop till dig i dagens anledning.

De erbjudanden som du hittar hos oss denna vecka, kommer bjuda på ännu mer besparingar än vi tidigare har gjort. Därför är det också en jätte festdag för dig som älskar bra erbjudanden och vill spara pengar. Om du nu tänker att det snart inte kan bli mycket bättre, vänta då bara. För Black Friday är inte bara känt för att ha erbjudanden i världsklass, men också, att det ligger i en väldigt bra period - nämligen precis innan juletiden. Så om du väljer att köpa dina julklappar till Black Friday, så finns det otroligt mycket pengar att spara plus att du inte ska stressa runt bland en massa människor på stan få dagar innan jul.

Känner du till traditionen bakom Black Friday?

För att hitta ursprunget till Black Friday, ska man faktisk helt till USA. Det är en amerikansk tradition, som firas i dagarna efter Thanksgiving. Black Friday är den sista helgdagen innan jul och därför ger den också många amerikanare en förlängd helg, som man sen kan lägga på julinköp.

I Sverige har Black Friday inte alltid varit lika uppmärksammat, som det är i USA. Men det har blivit en rejäl ändring på det under senaste år, där Black Friday nu är en av årets helt store reor.

Så kom ihåg att sätta ett kryss i kalendern för det blir en vecka du inte vill missa! Så ta med dig en du tycker om och ge er in i vårt fantastiska garnuniversum med fantastiska erbjudanden!

Följ vår Facebook sida här eller registrera dig till vårt nyhetsbrev här för att bli uppdaterat på alla Black Friday erbjudanden.

Vi längtar som små barn på julafton :-) 

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn