SPARA 20%
Erbjudandet slutar om:
0dd 0tt 0minmin 0seksek
Du sparar 19 kr

Från 97 kr  Från 78 kr

Välj Storlek

Virknål från Clover i otroligt bra kvalitet. Clover Amour virknålar är härliga virknålar i fina färger.

Nålarna är ergonomiskt utformade så de ligger riktigt bra och behagligt i handen.

Virknålarnas spets är av aluminium upp till storlek 6mm och plast från storlek 6,5mm och greppet är av ASB-plast i en snygg karakteristik färg.

Längd: 12,5 cm
Grepp: 9,3 cm

Material: Stål/ABS-plast

Halime

Den enda virknålen du behöver. Har provat många och den här är en självklart vinnare. Soft Touch är också bra, men denna är bekvämare att hålla i längre tider. Nålen glider smidigt in i maskarna och är superbekväm att arbeta med och hålla.


My LF

Det här är helt klart de skönaste virknålarna jag nånsin använt! Som att skära i smör när man virkar, underbara handtag och de fina färgerna är bara ett plus. Håller på att byta ut alla mina gamla nålar mot dessa.


Sabine

Mjuk och skön att hålla i. Om det är den bästa beror nog på hur man håller den. Jag håller virknålar som en kniv och det plattare skaftet hos Soft Touch passar mig ännu bättre. Båda funkar dock bra.


Gunnel

Den bästa virknålen jag arbetat med. Jag har reumatism men den här nålen orkar jag virka längre stunder än med en vanlig. Kommer köpa dessa i flera storlekar vid behov.
Rekommenderar den verkligen!


Gull-May

Jätteglad att jag fann er hemsida! Virkade mycket förr och varit ifrån det länge, men verkligen en fröjd att känna virknålens kvalite. Bättre grepp och med allt vad det innebär! Tack!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn