Copenhagen Fibers

Sexkantigt förvaringskärl till nålar

Erbjudandet slutar om:
0dd 0tt 0minmin 0seksek
Du sparar 175 kr

219 kr  Från 44 kr

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Våra sexkantiga förvaringskärl till nålar piffa upp varje (handarbets-) bord. Med en höjd på 9 cm, har kärlen en perfekt höjd till alla dina virknålar samt större maskhållare. Förvaringskärlen har mjuka rundade hörn och precis som de andra kärlen från vår eleganta keramikserie så finns det inte två förvaringskärl till nålar som är likadan. De är alla unika.

Förvaringskärlen kan med fördel kombineras med en eller båda av våra sexkantiga skålar till förvaring av alla dina tillbehör. Tillsammans ser de till att dina handarbetsattiraljer har en plats, så att du aldrig ska behöva leta efter något igen.

Material: Genomfärgad keramik
Mått: ca 7,5 x 9 (höjd) cm


Om vår keramikserie 
Vår keramikserie är tillverkad av ett familjeföretag i en liten bergsby i Xiamen provinsen. Keramiken är handgjord, vilket ger föremålen extra mycket charm. Små variationer på ytan och i formen är en naturlig och charmig del av produkten. Varje föremål har fått sitt helt egna uttryck. Varje sak är helt unik – det finns inte två likadana. 

Klara linjer, stilrenhet, tidlös nordisk design - det är nyckelorden för serien.

Serien består av en rad smarta mindre och större krukor och vaser till förvaring av dina redskap, allt från större stickor till helt små maskmarkörer kan hitta sin plats i de olika förvaringskärlen.

Keramiken är exklusivt rå och genomfärgad. Utsidan har en snygg matt finish, vilket ger de olika krukorna och vaserna ett diskret och mycket elegant utseende. Insidan är däremot glaserad i en nedtonad genomskinlig finish, som får den att lysa.

Ge din handarbetshörna en helt egen personlighet, med en tuschs av nordisk design, med vår stilrena keramikserie.

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn