Hobbii

Maskmarkörer - 50 styck

Erbjudandet slutar om:
0dd 0tt 0minmin 0seksek
Du sparar 33 kr

64 kr  Från 31 kr

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Maskmarkörer innehåller 50 plastmarkörer i fina färger.

Markörernas spets är rundat så de inte sticks och passar både till tunt och normalt garn.

Markörerna är bra att använda när man t.ex. ska markera minskningar och ökningar eller för att markera var varvet börjar eller slutar.

Se mönster till garnet här: Mönster (52)

Åsa

Fiffiga små grejer med många användningsområden! Använder dom både i virkningen och att knyta fast små garnstumpar på för att veta vilken färg som är vilken i mönstret så jag slipper leta bland nystanen. :) Bra att de kommer i många olika färger så det är lättare att hålla reda på :)


Jo Hjälmheden

Jättefiffiga små maskmarkörer som är bra att ha om man behöver hålla koll på mönster och sånt när man stickar. Jag har använt dem mycket när jag gjort vantar och strumpor för att lätt kunna hålla koll på hur mycket jag ska sticka på varje del. De är härligt färglagda, också!


Britt-Inger Larsson

Perfekta att använda i stickning och virkning. Nu kommer jag aldrig att använda garnstumpar att markera med eller "vanliga säkerhetsnålar" längre. Dessutom gör de en glada i sina färger.


Cassandra

Underbara färger som inspirerar och gör det roligt att använda i sina arbeten, plus för snabb leverans och trevliga mail från Hobbii. Jätte nöjd med dessa verktyg samt virknålarna jag beställde.


Maria Zoort

Har aldrig använt mig av dessa eller liknande tidigare och förstår inte varför. De är lätta att använda, är färg glada och smidiga. Nu är de med mig i varje projekt jag gör.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn