Hobbii

Liten Garnväska

Välj färg:

Vår lilla garnväska är en fiffig liten sak, som passar perfekt till dina mindre projekter, som strumporna, barntröjan, grytlapparna etc.

Som alltid på våra garnväskor så hittar du både yttre och inre fack, så du kan enkelt hålla ordning på mönster, stick/virkprojekt samt alla dina oumbärliga tillbehör. Vi vill ju inte riskera att sax och alla tillbehör far runt tillsammans med ditt projekt i en ända röra i väskan, eller hur?

Väskan kommer i neutrala nyanser och är superpraktisk och funktionellt inredd. Vi hoppas att du blir riktigt glad för den.

Material: Polyester & canvas
Mått: 30,5 x 15,5 x 20,5 cm

OBS: Garn och tillbehör medföljer inte.


Boel

Underbar! Lilla mönsterpärmen får plats. Allt du behöver för ett projekt. Så smidigt med både hål och öppna sidor att dra garnet ur. Så liten och smidigt på resande fot och så rymlig. Snygg och praktisk med!


Caspian

Älskar denna väskan. Underlättar så mycket för mina projekt. Bra plats med tanke på att den inte är enorm. Hjälper en hel del med att se till så att man tillbehör har en plats där de hör hemma.


Carina

Lagom storlek för att kunna ta med men också rymlig, många fack både in och utvändigt, står stadigt, avtorkbart material i snygg färg, över förväntan snygg och praktisk.


Chelsea

Fin liten väska som är rätt rymlig med tanke på storleken. Den känns också som att den tål en del stryk vilket är bra om man ska bara runt projektet!


Elisabet

Supernöjd!! Alldeles lagom stor och vit inuti, vilket gör att man hittar allt. Får med mig allt jag behöver och allt ligger alltid på samma ställe!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn