KnitPro

Aluminium Virknål

Erbjudandet slutar om:
0dd 0tt 0minmin 0seksek
Du sparar 4 kr

Från 21 kr  Från 17 kr

Välj Storlek / Färg

Virknål i aluminium med ergonomiskt grepp från KnitPro. Det ergonomisk utformade greppet ger dig hög komfort så du kan virka i timmar utan att få ont i händerna. Därför är virknålen speciellt lämplig om man har ”problem” händer. Den gyllene kroken på virknålen gör det lätt att se garnet, när du virkar med tunt garn.

Virknålen finns ett brett urval av storlekar från 2-12 mm. Det ger dig möjlighet att virka allt från små och täta maskor till de stora maskorna med tjockt garn.

KnitPro har valt att framställa virknålarna i högkvalitetsaluminium, då aluminium är ett starkt material, som säkerställer att du får en hållbar och slitstark virknål.

Storlekar: 2-12 mm
Material: aluminium och gummi

erika

Virkar bara med dessa virknålar, de är sköna att hålla i vilket är A och O då jag lätt får ont i händerna efter ett tag med en i plast, och de helt i aluminium blir så glatta tycker jag.. så tummen upp på dessa, värda att ha en i varje storlek man jobbar mest med..


Birgitta

Mkt bra virknålar har 4, med lite äldre "knövligare" händer kanns de ergonomiska handgreppen perfekta. Fick i höstas en stroke med någon funktionsnedsättning i höger sida. Kunde dock virka med dessa medan det var svårare att äta med gaffel o sked.


Ronja

Väldigt skön att virka med, inte samma ömhet i fingrarna av att hålla i denna med handtaget till skillnad från de virknålar som bara är runda som stickor. Behöver jag nya nålar till kommande projekt så blir det nog detta märke igen.


Agnes

Dessa virknålar är mina favotiter, sköna att hålla i och det är lätt att virka med dem utan att handen gör ont, trost att jag virkar flera timmar åt gången.
(Fast jag kommer nog att ptova KnitPro Waves också när tillfälle ges.)


Susanne

Ergonomiska och greppvänliga virknålar som gör att man inte blir trött i händerna även om man virkar mycket. Jag har successivt bytt ut mina gamla virknålar mot dessa eftersom de är så mycket bättre än mina gamla.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn