Hitta riktigt bra priser här!   🥰 MYS-REA 🥰   Spara upp till 67%

Hobbii

Starlight Soft

Medium 86% Akryl, 14% Reflextråd

Spara 53 kr 26 kr 79 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Solskenspriser
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  86% akryl, 14% reflextråd
 • Vikt:
  50 g
 • Löplängd:
  64 m
 • Garngrupp:
  Medium
 • Rekommenderade stickor:
  5,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 15 m x 20 v
 • Rekommenderad virknål:
  5,5 - 6 mm
 • Tvättanvisning:
  Kan maskintvättas på max 40°C. / Torkas liggande. / Får inte torktumlas.
 • Hashtag:
  #hobbiistarlightsoft

Starlight Soft är en mjuk och härlig akryl version av vårt superpopulära Starlight. Den har samma typ av reflextråd som är tvinnad in i garnet, och tråden märks inte i det färdiga projektet. Tråden ses nästan inte i garnet, men träffas den av en ljuskägla ger det en reflex effekt. Det är en både rolig och funktionell detalj som, speciellt under de mörka månaderna, är en riktig hit.

Starlight Soft är enkelt att arbeta med och på stickor/virknål 5 kan det snabbt förvandlas till mössor, vantar, halsdukar m.m. Det är mjukt och komfortabelt mot huden och kliar inte. Det är ett bra alternativ om du är allergisk mot ull!

Vänligen var uppmärksam på att Starlight garnerna inte är säkerhetsgodkända vid användande i trafiken. Även om du skulle få lust att sticka dig en hel dräkt i garnet, så kan den i bästa fall vara ett komplement - Starlight kan aldrig ersätta en reflexbricka eller reflexväst. Så var rädd om dig i trafiken och se till att du är synlig med CE-godkända reflexmaterial.


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (17)

Naomi

Köpte hem detta garn för att göra julklappar till mina vänner. Jag har aldrig stickat förut så det var en stor chansning. Men jag fann att garnet var väldigt lätt att sticka med och det blev väldigt fint när det var klart. Tyckte inte att reflexen lossnade från garnet utan den satt kvar jättebra under tiden jag stickade, även när jag slant lite (som sagt, nybörjare). Mjukt och skönt, inte stickigt mot huden!


Laila Henriksson

vilket underbart garn. Mjukt så reflextråden är inte hård mot huden .Helt tagen av detta garn och tänk på att synas i mörkret vilket garn. Nu har jag gjort barnmössa och raggisar ska fortsätta med vuxen mössa . Passa på nu när garnet är så billigt du får 2 nystan för samma pris som för ett kostade förr.


Jennifer

Vill du ha ett reflexgarn där reflexdelen av garnet inte trillar av, trasslar sig och där garnet dessutom är lent som en persika snarare än strävt? Här har du det! Jag är jättenöjd, finns ingenting att anmärka på, såvida du inte vill reflekteras i mörkret vill säga.


Linnéa

Riktigt fint garn! Stickade ett par vantar till min mormor i julklapp och hon blev riktigt bra. Att dem reflekteras är också toppen då hon gillar att gå promenader. Reflektionstråden är häller inte hård så garnet känns ändå mjukt mot huden. Vilket är ett plus!


Marina Strand

Väldigt mjukt garn och lättarbetat, både stickning och virkning. Enda nackdelen är att ETT projekt inte räcker, började med mössor, sen benvärmare och nu vill de ha halsdukar och vantar också :-P. Bara att beställa mer


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn