Topbar
Spara upp till 60% • Fynda! Klicka här >>

Hobbii

Butterfly

Light 100% Premium Akryl

Spara 209 kr 209 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Solskenspriser
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Akryl
 • Vikt:
  200 g
 • Löplängd:
  500 m
 • Garngrupp:
  Light
 • Rekommenderade stickor:
  4 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 23 m x 30 v
 • Rekommenderad virknål:
  5 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 16 m x 22 v
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Torktumla på låg temperatur / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiibutterfly

Vackra färgskiftningar i ett härligt mjukt garn. I Butterfly har vi satt ihop fint avstämda nyanser, som är lite douche och med en handfärgad look. Färgerna avlöser varandra i ett långt färgskifte, så du får ungefär lika mycket av varje färg när du arbetat dig igenom nystanet.

Butterfly är spunnet av premium, noppfri akryl, som är mjuk och slät, och enkel att arbeta med. Du kommer upptäcka att den inte nopprar sig i samma grad som vissa andra akrylgarner kan göra.

Skapa de finaste virkade eller stickade tröjor, filtar, halsdukar och dylikt. Garnet har precis lagom tyngd, så det färdiga projektet får ett vackert fall.

Garnet är spunnet av så kallad anti-pilling akryl. Denna typ av fiber är konstruerad på ett speciellt sätt som gör att fibrerna är mindre benägna att noppa sig, vilket akrylgarn annars skulle göra. Antipilling är således varken en behandling eller process som appliceras till garnet, utan skillnaden ligger i själva konstruktionen av det fibermaterial från vilket garnet spinns av.


Vänligen observera att färgerna kan ha smittats av på varandra under färgningsprocessen. Det kan t ex finnas en liten prick av den mörkare färgen på en av de ljusare färgerna av nystanet. Detta är helt normalt och ger en vacker effekt på ditt färdiga projekt.

Garnet är OEKO-TEX® STANDARD 100-certifierat (nr. 2276-367). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/


Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (5)

Johanna

Fantastiskt vackert och mjuk garn med långa färgskiftningar som ger fina effekter i ens projekt! När jag först beställde garnet för några veckor sedan var jag lite fundersam över hur garnet skulle gå att virka med, så att garnet inte delade på sig. Men det håller ihop bra och glider lätt över virknålen. Så detta är mitt favorit garn just nu!! Annars virkar jag mest i bomull och bomulls blandningar, men det här underbart lyxiga och vackra garnet resulterar i ett super vackert projekt!! Just nu virkar jag en virussjal, och det har tagit endast 2 veckor att virka en stor härlig sjal med 2 nystan, dvs totalt 400 gram garn.
Beställde igen och fick häromdagen det paketet med ytterligare 2 nystan i en annan av färgerna. Så efter denna sjal blir det ytterligare en sjal.


Katrine

Jag fick dubbelkolla när jag fick hem detta garnet. Det känns och ser ut som ett glansigt bomullsgarn.
Underbart mjukt och fina färger. 6 färger i ett nystan även om det ser ut som 3 på hemsidan. 2 nästan lika färger gånger tre.
Kan vara lite krångligt att virka med för att trådarna i garnet delar på sig.
Hade varit bra om det fanns i enfärgad också för mudd och sånt


Anna

Butterfly är ett ljuvligt bomullsgarn i perfekt tjocklek på tråden för att virkningen ska bli en njutningsfull upplevelse utan att ta för lång tid. Resultatet blir mycket mjukt och tack vare färgskiftningar lyckas man med varje projekt. Jag har gjort en sjal och har två till på gång, i samma garn givetvis!


Zenny

Härligt garn! Jag är så nöjd med färgerna, jag köpte förhoppningsvis 10 Tiger swallowtail och mitt tröjprojekt blir så pastelligt och vackert. Garnet glider lätt på stickorna men har en tendens att dela på sig, iofs inget större problem. Mjukt är det också.


Sophie

Underbart garn att virka med! Var tidigare lite skeptisk till akrylgarn men detta garn är både lättarbetat och känns lyxigt. Perfekt för att skapa barnfiltar. Rekommenderas varmt!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn