Hitta riktigt bra priser här!   🥰 MYS-REA 🥰   Spara upp till 67%

Hobbii

Butterfly

Light 100% premium akryl

Spara 209 kr 209 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Kategori:
  Solskenspriser
 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Premium akryl
 • Vikt:
  200 g
 • Löplängd:
  500 m
 • Garngrupp:
  Light
 • Rekommenderade stickor:
  4 - 4,5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 22 m x 28 v
 • Rekommenderad virknål:
  4 - 4,5 mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Torktumla på låg temperatur / Torkas plant.
 • Hashtag:
  #hobbiibutterfly

Vackra färgskiftningar i ett härligt mjukt garn. I Butterfly har vi satt ihop fint avstämda nyanser, som är lite douche och med en handfärgad look. Färgerna avlöser varandra i ett långt färgskifte, så du får ungefär lika mycket av varje färg när du arbetat dig igenom nystanet.

Butterfly är spunnet av premium, noppfri akryl, som är mjuk och slät, och enkel att arbeta med. Du kommer upptäcka att den inte nopprar sig i samma grad som vissa andra akrylgarner kan göra.

Skapa de finaste virkade eller stickade tröjor, filtar, halsdukar och dylikt. Garnet har precis lagom tyngd, så det färdiga projektet får ett vackert fall.

Garnet är spunnet av så kallad anti-pilling akryl. Denna typ av fiber är konstruerad på ett speciellt sätt som gör att fibrerna är mindre benägna att noppa sig, vilket akrylgarn annars skulle göra. Antipilling är således varken en behandling eller process som appliceras till garnet, utan skillnaden ligger i själva konstruktionen av det fibermaterial från vilket garnet spinns av.

Vänligen observera att färgerna kan ha smittats av på varandra under färgningsprocessen. Det kan t ex finnas en liten prick av den mörkare färgen på en av de ljusare färgerna av nystanet. Detta är helt normalt och ger en vacker effekt på ditt färdiga projekt.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/. 

Mycket nöje!

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (5)

Sophie

Underbart garn att virka med! Var tidigare lite skeptisk till akrylgarn men detta garn är både lättarbetat och känns lyxigt. Perfekt för att skapa barnfiltar. Rekommenderas varmt!


Susanne

Mitt absoluta favorit garn just nu!! Jag brukar föredra bomull och bomulls blandningar, men det här underbart lyxiga och vackra garnet resulterar i ett super vackert projekt!!


Pia

Helt underbart garn med långa färgskikt. Såååå mjukt, mitt absoluta favoritgarn när det gäller akryl. Det är verkligen premium !!!


Elin

Ljuvligt garn, det mjukaste akrylgarn jag någonsin använt. Önskar att alla akrylgarn var som detta. Tack för en strålande produkt.


Aida

Jag har vanligtvis svårt för alrylgarn, men detta var sååå mjukt! Längtar tills jag sätter igång med mitt projekt!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn