addi

Sock Wonder Lace

Välj Storlek

Denna fina lilla rundsticka från tyska addi gör det nu enklare att sticka strumpor, ärmar, vantar och babyplagg. Addi Sock Wonder Lace är en asymmetrisk rundsticka, vilket gör det enklare att komma runt i arbetet när du jobbar med de små projekten med en liten omkrets. Stickorna har nämligen olika längd, den långa stickan är 70 mm och den korta stickan är 45 mm. De används så här: man stickar med den långa stickan i höger hand, samtidigt som man håller den korte stickan i vänster hand. Är man vänsterhänt är det naturligtvis tvärtom. Med dessa stickor kan du sticka en hel socka, utan att byta stickor under tiden. Kabeln är den samma som på addis andra rundstickor, slät och lätt, men den är bara 25 cm lång. Och när det nu är gjort så läckert att själva övergången mellan kabel och sticka är helt slät, ja då får man bara lust till att använda rundstickan igen och igen.

Sock Wonder Lace skiljer sig från Sock Wonder basmodell, genom att den längre av stickorna har en LACE spets, som är spetsigare och vassare än basmodellen. Den korta stickan har samma typ av spets som basmodellen. Sock Wonder Lace är det perfekta valet om du arbetar med finare garner.

addi har sitt huvudsäte i Tyskland och deras produkter produceras också i Tyskland. Med addis produkter är du garanterad kvalité med lång hållbarhet! Stickorna är nickelfria och kan användas av allergiker.

Material: Nickelfri mässing
Längd på kabel: 25 cm
Längd på stickor: 45 mm och 70 mm
Tjocklek på stickor: 2,0 - 2,5 - 3,0 - 3,5 - 4,0 - 4,5 - 5,0 mm

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn