SPARA 30%

Set med virknålar med ljus - The Crochet Lite

Du sparar 209,70 kr

699 kr  Från 489,30 kr

OBS! Denna produkt utgår och lagret ska tömmas - Gör ett KAP innan det är för sent

De nya Crochet Lite virknålarna med ljus från USA har landat i Sverige!

Settet med virknålar innehåller 9 virknålar med ljus i de mest populära storlekarna (2.50-6.50mm). Tänd för ljuset på sidan av virknålen och se hur virkningen på kvällen plötsligt blir mycket lättare och hur ditt arbete med mörkt garn blir lekande lätt.

Virknålarna har i många år varit extremt populära i USA och du har nu möjligheten för att själv prova dessa fantastiska virknålar.

Se video av virknålarna med ljus här.

Det medföljer batterier till virknålarna.

Settet innehåller:
2.50mm - Gul
3.00mm - Grön
3.50mm - Ljusgrön
4.00mm - Blå
4.50mm - Neon
5.00mm - Röd
5.50mm - Cerise
6.00mm - Lila
6.50mm - Rosa

Virknålarna är 15,5 cm långa (inkl. krok) och har plastgrepp.

Virknålarna kan också köpas styckvis - Klicka här!

Dorrit Andersson

Var lite skeptisk när jag beställde mitt set med virknålar med ljus. Men oj vad fel jag hade !
Vlrknålen lyser upp bra och är även skön att virka med och det bästa är att jag slipper att ha pannlampan på kvällen när jag virkar. Jag rekommendera att köpa virknål med lampa


Pia Emanuelsson

Är Såååååå nöjd med dessa virknålar. Virkar just nu med mayflower 3 och dom är fantastiska även nu när garnet inte är mörkt. Men eftersom det är fyra trådar i garnet är det så lätt att hålla koll så man får med alla trådarna hela tiden. Kan inte vara mer nöjd!!


Karin Liljegren

Önskar ibland att jag inte köpt virknålar med lampa. Har så svårt att sluta virka på kvällarna nu när det blir mörkt tidigare på kvällen. Men samtidigt finns det inte någon virknål som är bättre. Dessa är såklart det bästa jag köpt på länge.


Annika Melchiorsen

Väninnan som drabbats av en ögonsjukdom som gör att hon ser dåligt, blev så glad för virknålarna med ljus, att hon måste prova på en gång. Hon fick också en nacklampa som hon blev jätteglad för.
Tror jag ska köpa till mig själv också.....


Annacarin

En super bra idé som nån kommit på är toppen att använda på mörka garner kväll som dag då ser man bättre bonusen blir att man kan virka fortare 😉ligger bra i handen. Jag köpte hela setet och det ångrar jag inte en sekund 👍


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn