Go Handmade

Säkerhetsögon - 6 mm - Svart - 20 par

Du sparar 9 kr.

83 kr.  Från 74 kr.

Med säkerhetsögon från Go Handmade – kallas även för amigurumi-ögon - kan du ge dina hemmagjorda figurer det gulligaste uttrycket! Det gäller oavsett om de är stickade, virkade eller hemmasydda. Alla våra säkerhetsögon har en låsmekanism i genomskinlig plast. På bilderna ser du hur de monteras.

Säkerhetsögon är väldigt populära och här finns de till ett riktigt bra pris. Vi har ett stort sortiment i olika färger och storlekar och är ganska säkra på att du kan hitta just de ögonen som passar till ditt unika projekt. Vad väntar du på?

Här får du ett paket som innehåller följande säkerhetsögon:

  • Detta paket innehåller 20 par säkerhetsögon med matchande stängningsmekanism. Säkerhetsögonen är svarta och mäter 6 mm.

Produkten är testad och utan farliga ämnen (certifikat EN71-3)

Obs! Testa alltid om säkerhetsögonen sitter fast ordentligt innan leksaker används.


Se mönster till garnet här: Mönster (44)

Rebecka på @cute.as.yarn

Den här strl på ögon passar perfekt till mina amigurumisar med 3-4 varvs dynamiska ökningar. Spana in på instagram @cute.as.yarn för att se hur de ser ut på. Jag gör ofta ca 20cm stora dockor och djur och gillar att använda dem och komplettera med broderade ögonfransar ifall det ska va lite extra gulligt.


Elinor Kristiansson

Helt perfekt 😊
De sitter otroligt bra fast, satte en fel..fick jobba hårt med tång att få bort 😂😂😂 Har ni funderingar på hur hårt de sitter kan jag säga JÄTTE HÅRT 😊❤👍


Linn

Dessa fungerar precis som jag hade tänkt, blir supergulliga till små amigurumi eller liknande. De är lite svåra att få dit först men det känns som att de sitter säkert. Jag är nöjd!


Kitty

Sitter som berget! Man lär sig den hårda vägen att det gäller att dubbel- och trippelkolla så man satt dem på rätt ställe 😂👌🏼


Michelle

Toppen bra. Jag ha nyligen börjat virka figurer och letade passande ögon. De sitter fast bra och smidiga att använda/sätta dit.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn