FRI FRAKT!     ⏳ Rean slutar kl. 22.59 ⏳     Spara upp till 62%

Go Handmade

Säkerhetsögon - 12 mm

10 par

Spara 83 kr 83 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om produkten

 • Tillverkare::
  Go Handmade
 • Antal:
  10 par
 • Material:
  Polystyren (PS) (pluggen på baksidan är av polyeten (PE))
 • Storlek:
  12 mm
 • Certifikat:
  EN71-3
 • Säkerhetsguide:
  Hitta länken till säkerhetsguiden i texten

Säkerhetsögon - även kallade amigurumiögon - till dina hemmagjorda nallar och figurer. Säkerhetsögonen kan användas till stickade, virkade eller sydda projekt och du hittar dem i många olika storlekar här på Hobbii.

Alla förpackningar med säkerhetsögon innehåller backstops i plast som du behöver använda när du fäster ögonen. MEN du bör alltid följa vår detaljerade guide för säker montering! På denna sida hittar du videoguider som noggrant går igenom de nödvändiga monteringskraven för att säkerställa att dina hemmagjorda garnprojekt, riktade till barn i åldern 0-3 år, uppfyller samma draghållfasthetskrav som köpta leksaker!

Säkerhetskrav som du bör läsa innan du monterar dina säkerhetsglasögon:

- Kontrollera före montering att ögats alla delar är intakta och oskadade.

- När ögat är monterad smälter du bakstycket. Det är enkelt och tar bara ett ögonblick. Denna metod säkerställer att bakstycket inte kan lossna. En metod som ofta också används på förköpta leksaker.

- Din stick- eller virkfasthet och den typ av garn som används avgör hur säkert ögat sitter fast. När det färdiga projektet riktar sig till 0-3-åringar kan du därför säkra fästet genom att sy ett rutnät under bakstycket och fästa en virkad cape runt öglans baksida. Se bilder och videoguide.

- Kom alltid ihåg att kontrollera det färdiga arbetet för att se till att alla delar har installerats stabilt, starkt och säkert.

- Gör regelbundna kontroller! Tänk på att alla produkter slits ut med tiden. Kontrollera därför regelbundet att ögonen fortfarande är intakta. Som skapare av hemmagjorda projekt för barn i åldern 0-3 år har du ett stort ansvar för ditt hantverk.

Vi rekommenderar att du bekantar dig grundligt med dessa instruktioner. Du hittar Go Handmade's fullständiga guide till säker hantering och montering av DIY-garnprojekt här.

Psst... Om du är osäker på säkerheten kan du överväga att brodera ögonen. Det är en säker och vacker lösning som vi också har en videoguide för på den här sidan.

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (34)

Sanna

Väldigt lätta att få dit och de sitter som berget. Använder dessa till gosedjur jag stickar och är väldigt nöjd med dessa 🥰. Att dessutom veta om att det är mindre risk att barn sväljer dessa då det är väldigt svårt att få isär de, känns tryggare. Riktigt bra.


Sanna

Superlätta ögon att använda och sätta fast. Lagom stora till verk med virknål 3-3.5
Satte några "fel" och sitter lika bra med "rätt vänd" som "felvänd" baksida.


Daniella

Supernöjd med dessa ögon! Använt dem till flera olika gosedjur jag gjort. Superenkla att få fast och de sitter som berget och känns säkra!


Emelie

Superfina ögon som passar bra till gosedjur


Moa

Väldigt fina ögon som sitter bra


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn