Drops

Rundstickor Stål

Från 45 kr  Från 45 kr

Välj Längd / Storlek

OBS! Denna produkt utgår och lagret ska tömmas - Gör ett KAP innan det är för sent

DROPS Basic Rundstickor är super bra och trevliga stickor, som kommer i många olika storlekar, så du enkelt kan hitta de stickor som matchar ditt stickningsprojekt. De är sköna att hålla i och det är lätt att få tag i maskarna. Stickorna är kopplade i en stabil och smidig kabel, som ger stickorna en riktigt bra flexibilitet.

De minsta stickorna är av aluminium, vilket innebär att de är både starka och lätta. De fås i storlekar från 40cm 2.00mm till 80cm 5.00mm. Stickorna är 100% nickelfria, så de också kan användas av personer med nickelallergi.

De större storlekarna är av fint björkträ, de är släta och blanka så maskarna lätt glider över stickorna De fås i storlekar från 40cm 5.50mm till 80cm 20.00mm. Björk är ett fint och bra material, som ligger bra i händerna och känns både lätt och behagligt.

DROPS Pro Rundstickor är av stål, som också är ett slätt och blankt material, vilket gör att maskarna flyttar sig lätt på stickan. Stickorna är behagliga att hålla i och kopplade till en smidig kabel, som gör processen lätt och flexibel. Storleksmässigt fås stickorna från 40cm 2.00mm till 80cm 10.00mm, så de kan användas till många olika projekt.

Malin

Sköna att jobba med. Känns som om spetsen är något vassare än vanligt men det är ingen nackdel på garnet jag har stickat med.
Leveransen var snabb, beställde en kväll å stickorna kom efter två dagar.
Skulle få ett mail när varorna var packade vilket jag inte fick så jag blev glatt överraskad när leveransen kom.


Camilla

Beställde två stycken olika storlekar och båda är jättefina och bra, enkla att sticka med (stickar mössor med dessa), känns trevliga i handen. Säger som Eva här, hala och med mjuk kabel :)

Själva beställningen gick smärtritt, enkelt och snabb leverans. Bara plus :)


Åsa Edvardsson

Lättarbetade, ligger bra i handen och mjuk kabel. Nackdelen är att det blir svårt att lägga ifrån sig stickningen eftersom man vill bara göra lite lite till. Har flera olika längder av denna sort. Rekommenderas starkt till så väl nybörjare som till "eliten".


Margareta

Har inte stickat på 20 år. Fick ett infall och köpte en rundsticka för att sticka reflexpannband och reflexarmband. Bästa rundstickan jag haft! Garnet flyger fram över stickorna.


Cathrine Nevland

Lätta smidiga stickor som var perfekta att starta arbetet på! Lite vassa i spetsen, med det underlättade samtidigt då jag alltid lägger upp maskor så hårt och stramt 😄


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn