Drops

Rundstickor Aluminium

33 kr  Från 33 kr

Välj Längd / Storlek

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

DROPS Basic Rundstickor är super bra och trevliga stickor, som kommer i många olika storlekar, så du enkelt kan hitta de stickor som matchar ditt stickningsprojekt. De är sköna att hålla i och det är lätt att få tag i maskarna. Stickorna är kopplade i en stabil och smidig kabel, som ger stickorna en riktigt bra flexibilitet.

De minsta stickorna är av aluminium, vilket innebär att de är både starka och lätta. De fås i storlekar från 40cm 2.00mm till 80cm 5.00mm. Stickorna är 100% nickelfria, så de också kan användas av personer med nickelallergi.

De större storlekarna är av fint björkträ, de är släta och blanka så maskarna lätt glider över stickorna De fås i storlekar från 40cm 5.50mm till 80cm 20.00mm. Björk är ett fint och bra material, som ligger bra i händerna och känns både lätt och behagligt.

DROPS Pro Rundstickor är av stål, som också är ett slätt och blankt material, vilket gör att maskarna flyttar sig lätt på stickan. Stickorna är behagliga att hålla i och kopplade till en smidig kabel, som gör processen lätt och flexibel. Storleksmässigt fås stickorna från 40cm 2.00mm till 80cm 10.00mm, så de kan användas till många olika projekt.

Nina

Blev väldigt glatt överraskad av dessa stickor.
Lite sträva på stickorna men jag gillade det. Gled lagom lätt.


LottaN

Lättstickade och behagliga att använda och därtill ett lågt pris! Förstår att se är en bästsäljare!


Annika Sjödahl

fungerade perfekt. är väldigt nöjd med dessa stickor


Camilla

Prisvärda stickor, upplever att arbetet glider bra, kan haka i någon enstaka maska vid övergången mellan sticka och kabel, men överlag är jag väldigt nöjd med stickorna.


Malin

Sköna att hålla i, maskorna glider bra.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn