addi

Rundstickor - Turbo

Välj Längd / Storlek

Här får du serien med addi rundstickor i mässing. addi är kända för att tillverka produkter av hög kvalité och här lever de också upp till sin slogan som är ”Lyx för händerna”. Denna rundsticka har stickor som är ihåliga inuti, vilket gör att värmen leds bättre och att stickorna inne känns kalla. Hålrummet gör också att stickorna är märkbart lättare. addi Basic serien har vanliga spetsar, vilket gör stickorna perfekta till dig som gärna flyttar maskorna genom att putta stickspetsen med fingret utan att du sticker dig.

Summa summarum får du en rundsticka som ligger bra i handen och har en lång hållbarhet. 

Du kan använda dessa rundstickor till alla möjliga projekt. Om du behöver en förlängd sticka eller ska sticka runt till en tröja, så får du här en riktigt bra produkt. Rundstickorna är släta, har vitbronsbelagda mässing spetsar, metallen är nickelfri och övergången mellan sticka och wire glider som en dröm utan att garnet hänger upp sig. Så här kan man få upp en bra stickfart! Av samma orsak är det många som har gett denna sticka smeknamnet "Turbo". 

Wiren på denna rundsticka är mjuk, stark och flexibel. Den starka stålwiren är belagd med guldfärgad PVC-plast, och både längd och storlek är tryckta direkt på kabeln. Det tycker vi är smart!

Denna Rundsticka är speciellt bra till ullgarner!

Längder: 40 cm - 60 cm - 80 cm
Stick Storlekar: 2 - 15 mm
Material: Nickelfri mässing belagd med vit brons & PVC-plast
Färg: Silver & Guld

addi har sitt huvudkontor samt sina fabriker i Tyskland. 

Margaretha

Superbra stickor. Arbetet glider verkligen,utan att vara för halkigt. Jag stickar mycket med yllegarner,och man får verkligen ett bra flyt i stickningen.Bra övergång mellan sticka och vajer.
Har även använt dom till alla typer av garn,lika bra flyt där.
Och stickorna är ju så lätta.Rekommenderas,du kommer inte att ångra dig.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn