⏰ SLUTAR IKVÄLL ⏰   🍄 SEPTEMBER-FAVORITER 🍄   Spara upp till 67%

Hobbii

Ribbon

Bulky 100% Bomull

Spara 149 kr 149 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Bomull
 • Vikt:
  Ca. 250g
 • Löplängd:
  Ca. 125 meter
 • Garngrupp:
  Bulky
 • Rekommenderade stickor:
  8 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 11 m x 15 v
 • Rekommenderad virknål:
  5 - 6 mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiiribbon

Hobbii Ribbon är vårt egna härliga bandgarn, som i många år har varit en superpopulär fast del av vårt sortiment. Garnet produceras av ren bomull av hög kvalitet och görs speciellt för Hobbii. Det består af en platt, stickad tub som ger en snygg look, när det virkas och stickas.

En del bandgarn görs av blandade kvaliteter eller av överskottsmaterial. Vårt Hobbii Ribbon är gjort på 100% bomull och ger en helt annan upplevelse att arbeta med. Vi har lagt stor omsorg på att hitta det perfekta bandgarnet i rena naturmaterial. Det ska ha en god balans, om garnet ska vara tillräckligt mjukt att arbete med, men samtidigt ha nog fyllighet och fasthet, som kan ge formstabilitet. 

Hobbii Ribbon är slitstarkt och enkelt att arbeta med. Det kan användas till ett otal projekt inom inredning, så som väskor, mattor, kuddar, korgar, grytlappar och mycket, mycket mer. Varsågod att drömma dig bort bland alla de vackra färgerna som är skapade för att inspirera.

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (82)

Lova

Detta garn är absolut ett av mina favorit garner av hobbii! Jag var för inte länge sen ny inom virkningen och detta var det första garnet jag virkade med och även det första garnet jag köpte första gången jag köpte garn! Detta garn är perfekt för nybörjare och nybörjarprojekt eftersom det är lätt som en plätt att se och räkna maskorna, som jag själv tyckte var lite krångligt till en början! Det stora sortimentet av färger gör det till en stor fröjd att shoppa garn och det gör det möjligt att köpa det perfekta garnet för varje projekt! Ribbon är absolut ett av mina favorit garn här på hobbii!!!


Emmy

Perfekt nybörjargarn! I och med att det är så tjockt så är det lätt att räkna maskor och man får mycket av sitt projekt gjort på liten tid vilket gör att man blir smått beroende 🙈
Jag har aldrig virkat särskilt mycket tidigare så jag har svårt att räkna maskor och tröttnar fort när jag inser att det blivit fel men jag inte kan lista ut var eller hur det blivit fel. Detta garn var verkligen superkul att virka i! Det är lätt att räkna maskor och garnet repar sig inte om man behöver ta ut och göra om. Och som grädden på moset så finns det i sååååå många fina färger!! 😍


Jytte Olsson

Köpte Ribbon bandgarn på Kreative Dager i Fredericia 2018. Började virka grytlappar och ovala korgar. Blev helt såld på detta garn. Har sedan köpt flera olika färger och virkat en massa korgar. Helt underbart att arbeta med. Det har blivit "beroendeframkallande"att virka med detta garn. Virkar efter era fantastiska gratismönster. Mer garn ska beställas. Perfekt att sitta och virka framför TV:n, det ger resultat väldigt snabbt tack vare garnets tjocklek. Supernöjd!!


Zende

Underbart garn - och det enda som är 100% bomull snarare än blandfiber. Glad för att det inte har en fram- och baksida, utan att det är en tub och alltid lägger sig snyggt oavsett vad.

Det är mycket bra till väskor, korgar och mattor - går också bra att virka dubbelt! Man blir tröttare i händerna och ska hålla koll så man inte överanstränger sig. Fantastiskt färgutbud också.

Önskar bara det var lite billigare, men man får också mycket garn per nystan.


Carina

Jag har inte virkat så mycket, men när jag såg dessa härliga färger på Ribbon och beskrivning på korgar blev jag såld😍 Först förstod jag inte beskrivningen jag repade, repade upprepade gånger, men tillslut fick jag hjälp med att förstå beskrivningen, sen gick det fort🤗 Jag lade ut korgarna på Face book så att mina kompisar fick se dom. Jag fick mycket beröm och jag fick sålt tre korgar😀 Jag kommer att beställa fler nystan för detta var roligt👍


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn