SPARA 22% 20 kr Populär

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Bomull
Vikt Ca. 250g
Löplängd Ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant

Hobbii

Ribbon

100% Bomull

Du sparar 20 kr

89 kr  69 kr


Välj färg:

Vårt eget kvalitets-bandgarn bestående av 100% mjuk och naturlig bomull. Designat med passion och kärlek till Sveriges mest underbara garnkunder.

Garnet är av extra bra kvalitet i förhållande till andra Ribbon garn. Det har du vårt ord på. Hobbii Ribbon är inte producerat av överskottsmaterial som liknande kvaliteter är. Vårt är gjort av 100% bomull och ger en helt annan upplevelse att arbeta med. Kalla det vad du vill eller gör som oss och kalla det Sveriges BÄSTA Ribbon-kvalitet.

Garnet kan användas till en massa olika projekt inom interiör, så som väskor, filtar, kuddar, korgar, grytlappar och mycket mycket mer.

Var så god att drömma dig bort i de 17 vackra färgerna.

Se mönster till garnet här: Mönster (15)

Annelie Olsson

Det här är det absolut bästa och lättaste garnet att virka med. Har efter flera år äntligen fått tillbaka lusten att virka. Nu gör jag korgar på löpande band, några till mig själv och ganska många som jag ger bort. Men det bästa av allt är att jag blivit lugnare i sinnet och i kroppen. Tänk vad lite garn kan göra😜


Katarina Sandelin

Efter många års uppehåll började jag virka igen och valde detta garn att börja med. Jag har nu virkat flera korgar och har fått tillbaka lusten för virkning. Ett helt suveränt garn som var skönt och roligt att arbeta med. Kommer definitivt göra fler projekt i detta garn.


Susanne Sandvall

RIBBON det absolut härligaste "garnet" att virka korgar av. Har blivit åtskilliga korgar och brödfat till nära och kära. Håller nu på att virka tomtar. Supernöjd. Och era snabba leveranser........Tack till er, tänker inte köpa garn nånannanstans ifrån...


Elin Domar

Jätte härligt garn att virka med! Jag virkade för första gången med detta garn, och då gjorde jag ett fodral till min platta, och det vart skit snyggt med detta garn. Garnet är väldigt mjukt och skönt att arbeta med och resultat blir jätte fint. :)


Monica Taberman

Beställt detta garn för första gången men det kommer definitivt inte bli sista gången. Det är ett underbart garn att virka i. Har gjort några virkade skålar och det kommer definitivt att bli fler projekt. Snabbt och mycket snyggt resultat.


Skriv en recension

Information

Kategori Hem
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Bomull
Vikt Ca. 250g
Löplängd Ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn