SPARA 29% 26 kr Populär

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Bomull
Vikt Ca. 250g
Löplängd Ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 8m x 14v
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant

Hobbii

Ribbon

100% Bomull

Du sparar 26 kr

89 kr  Från 63 kr


Välj färg:

Vårt eget kvalitets-bandgarn bestående av 100% mjuk och naturlig bomull. Designat med passion och kärlek till Sveriges mest underbara garnkunder.

Garnet är av extra bra kvalitet i förhållande till andra Ribbon garn. Det har du vårt ord på. Hobbii Ribbon är inte producerat av överskottsmaterial som liknande kvaliteter är. Vårt är gjort av 100% bomull och ger en helt annan upplevelse att arbeta med. Kalla det vad du vill eller gör som oss och kalla det Sveriges BÄSTA Ribbon-kvalitet.

Garnet kan användas till en massa olika projekt inom interiör, så som väskor, filtar, kuddar, korgar, grytlappar och mycket mycket mer.

Var så god att drömma dig bort i de 30 vackra färgerna.

Se mönster till garnet här: Mönster (26)

margrethe petersen

margrethe petersen, Jag har aldrig förr virkat i ett sådant kraftigt garn, och dom första timmarna var det jobbigt och jag fick ont i fingertoppen, lite som träningsvärk! Sen när jag vant mig så var det helt underbart att se mina saker växa fram! nu älskar jag garnet och alla underbara färger som finns och stadgan som blir är fantastisk! ! jag gör olika saker med lite extra piff på när dom är klara och tänker fortsätta med ribbon!


Anna-Lena

Är så glad i bandgarn. Har virkat massor av olika korgar till mina 6 barn med familjer. Barnbarnen har inte gått fria från korgar heller😉. Till mej har jag virkat korgar som jag tex satt bomullsgarn i, då är det lättare att hålla ordning på trådarna och i olika färgskalor. Några shopping väskor har det ochså blivit. Till de små barnbarnen virkade jag stora korgar att ha leksaker i.


Annelie Olsson

Det här är det absolut bästa och lättaste garnet att virka med. Har efter flera år äntligen fått tillbaka lusten att virka. Nu gör jag korgar på löpande band, några till mig själv och ganska många som jag ger bort. Men det bästa av allt är att jag blivit lugnare i sinnet och i kroppen. Tänk vad lite garn kan göra😜


Sara

Skulle beställa garn till något helt annat då jag fick syn på korgarna på Hobbii och beställde detta istället och provade virka en korg efter deras beskrivning! SUPERNÖJD! Och extra plus till alla era steg för steg bilder vid beskrivningar så vi som är ny på virkning kan lära oss! :-D


Katarina Sandelin

Efter många års uppehåll började jag virka igen och valde detta garn att börja med. Jag har nu virkat flera korgar och har fått tillbaka lusten för virkning. Ett helt suveränt garn som var skönt och roligt att arbeta med. Kommer definitivt göra fler projekt i detta garn.


Skriv en recension

Information

Kategori Hem
Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% Bomull
Vikt Ca. 250g
Löplängd Ca. 125 meter
Rekommenderade stickor 8 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 8m x 14v
Tvättanvisning Maskintvätt vid max 40°C / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn