Hitta riktigt bra priser här!   🥰 MYS-REA 🥰   Spara upp till 67%

World of Yarn

Malaga

Medium 100% Premium HB Akryl

Spara 35 kr 36 kr 71 kr

Leverans 2-6 vardagar

Frakt från 55 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Information om garnet

 • Kategori:
  Rea
 • Tillverkare::
  World of Yarn
 • Innehåll:
  100% premium HB akryl
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  165 m
 • Garngrupp:
  Medium
 • Rekommenderade stickor:
  5 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 17 m x 23 v
 • Rekommenderad virknål:
  5 - 6 mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 40ºC / Torktumla på låg temperatur
 • Hashtag:
  #hobbiimalaga

Mjukt och läckert 4-trådigt akrylgarn, som är uppnystat i ett så kallat Pull Skein nystan. Här kan du enkelt börja med den innersta tråden och arbeta med nystanet inifrån. Vi är många, som gläds över fördelen med att garnnystanet inte rullar in under soffan medans man sitter och stickar/virkar. Eller i väskan, för den delen!

Malaga kommer i en mängd olika färger och den fina akrylen har en skön, lätt känsla. Tåler du inte ull, har du här ett läckert och gosigt alternativ. Det är enkelt att arbeta med, både på stickor och i färdig form, då den kan tvättas i maskin.

I Malaga har du ett mycket allsidigt garn som kan användas till otaliga projekt, från beklädnad och accessoarer till inredning som filtar, kuddar m.m.

Malaga är en premium akryl, den är spunnen a en extra bra kvalitet. Det betyder bl.a. att garnet bearbetats i flera steg som kan påminna lite om bearbetning av ull. Bland annat kammas akrylen, vilket gör den mer fyllig och extra mjuk. Dessutom har Malaga genomgått en Hi-Bulk process, där garnet under produktionen ångas och därför drar ihop sig lite. Det resulterar i en behagligare och mjukare fyllighet. 

Se också Malaga Print, som är en sann färgexplosion – det finns otaliga möjligheter för att kombinera dessa två i ett projekt - de har exakt samma tjocklek och väntar bara på att få paras ihop till ett roligt och snyggt projekt. Se länk till Malaga Print högst upp på sidan!

Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (15)

Clara

Det märks verkligen en skillnad på malagas HB-akryl jämfört med vanlig akryl. Det är otroligt mjukt och är därför bra till kläder. Nystanet garnet kommer i är praktiskt att förvara men inte att jobba med om man går utifrån och in. Nu när det är påväg ut ur hobbiis sortiment är det även väldigt prisvärt, även om det hade varit normal akryl.


Anna

Ännu ett favoritgarn som försvinner ur sortimentet. Så synd. Malaga är lätt att arbeta med, mjukt och finns i många vackra färger, även mildare. Bästa garnet för varma filtar. Också till baby och småbarn. De långsmala nystanen var perfekta att förvara och pulled skein-starten jättebra. Ett garn jag kommer att sakna mycket.


Marita

Mjukt och tjockt garn. Lätt att virka med (jag är nybörjare på virkning) och resultatet blev bättre än väntat.
Kommer att bli fler projekt i det här garnet.


Ida

Ett av mina favoritgarn av olika anledningar. Bland annat är garnet skönt och lätt att arbeta med ich formen på nystanet motverkar att den rullar iväg.


Teresa

Jättehärligt och skönt garn att virka i. Jag har virkat vantar, mössor och en tröja i detta garn. Kan starkt rekomenderas!


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn