Våra bästa priser!   I ❤️ YARN REA   Spara upp till 57%

KnitPro

Zing set med strumpstickor

15 cm

Spara 515 kr 515 kr

Leverans 2-3 vardagar

Frakt från 54 krFri frakt på beställningar över 699 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Information om produkten

Dessa härliga set från KnitPro Zing-serien innehåller strumpstickor av 6 av de mest populära storlekar av strumpstickorna från Zing-serien. Stickorna är lätta och super släta, så de enkelt glider genom maskorna.

Glöm allt om tråkig grå aluminium! KnitPro Zing är en serie i lättviktsmetall, där varje storlek kännetecknas vid att ha sin egen smarta färg med metallisk look.

Seten kommer i ett vackert etui som stängs med blixtlås. De perfekta seten till strumpstickaren!

Therese Hetta

Perfekta stickor jag köpte 15cm för är det jag använder väldigt sköna att sticka med och så grymt bra med en förvaring väska till dem nu slipper jag leta mina stickor och vilken stl de är i man ser det lätt när man lärt sig färgerna


Åse

Perfekta redan med snyggt etui, superbra stickor, bara älskar zing set. Har även rundstickorna med utbytbara ändar. Allt i ordning när man ska ha det. Snygga etui med fönster. Super nöjd med båda..


Elin

Fantastiska strumpstickor och lätt att använda. gillar väskan för det blir så mycke ordning och det är jätte lätt att hitta rätt storlek pga färgerna


Sofia Jonsson

Mina favoritstickor! Jag hade 2,25 mm och 2 mm innan och kände att det var dags för ett set nu ;) Köpte 15 cm då det är de storlekarna jag använder mest.


Emelie Hättander

Jättenöjd med mina nya strumpstickor. Roligt med olika färger. De är toppen att sticka med, smidigt med fodralet och bra med tydlig storleksmärkning.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn