Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk bomull
Vikt 50 g
Löplängd 170 m
Rekommenderade stickor Stickor 2,5-3,5 mm / Virknål 2,5-3,0 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27 m x 36 v
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Maskintvätt 40°C (104°F) / Vitt 95°C / Torkas plant
Hashtag #hobbiirainboworganicprint

Hobbii

Rainbow Organic 8/4

Super Fine100% Ekologisk Bomull

Köp mer - Spara mer

Antal Spara Styckpris
10 14% 24 kr
15 25% 21 kr
20 39% 17 kr

28 kr  Från 28 kr

Välj färg:

OBS! Denna produkten utgår och lagret ska tömmas. Slå till innan det är för sent!

Vår nuvarande Rainbow Organic-serie utgår tyvärr, men misströsta ej: En ny och förbättrad serie är påväg! Vi får sannolikt hem den nya serien under 2021.

Hobbiis helt eget ekologiska bomullsgarn i en mjuk, klassisk och superläcker 8/4 kvalitet. Garnet består av 100% ekologisk bomull, som både är spunnet och färgat på ett miljövänligt sätt. 

Det finns många härliga färger att välja på, så du kommer helt säker att hitta en färg som passar till ditt nästa sticknings- eller virkingsprojekt. Det är bara om att välja den du tycker mest om och sen är det bara att gå igång :-)

Ett nystan löper 170 meter på 50 gram och det rekommenderas att använda stickor/virknål 2.5 - 3.5 mm.

Rainbow Organic 8/4 är speciellt lämpligt till baby- och barnplagg, då det är 100% ekologisk, men kan med fördel också användas till disktrasor, gästhanddukar, grytlappar, leksaker, sommarkläder, interiör, djur, filtar och liknande. Det rekommenderas inte att torktumla tröjor och liknande, men med disktrasor och handdukar går det bra.

Rainbow Organic är självklart GOTS certifierat (GO0361) och är därmed din garanti för att garnet är producerat med omtanke och respekt för miljön - utan användning av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel mm. 

Om GOTS:
Global Organic Textile Standard GOTS certifiering; är en internationell märkning, som används för miljömässig och socialt ansvarsfull produktion av ekologiska textilier. Det betyder mycket höga krav i alla led i distributionskedjan, ända från odling och plockning tills du har den färdiga produkten på stickorna. Du kan läsa mer om GOTS certifiering här: https://www.global-standard.org/

Se mönster till garnet här: Mönster (250)

Kerstin

Fantastiskt garn. Mycket smidigt att virka med! Jag som försöker tänka lite extra på miljön tycker att det är härligt med ett garn som är ”organic” OCH lätt att arbeta med. Och jag älskar det faktum att det nästan aldrig ”delar/trådar sig” utan håller ihop fint utan att det blir trådar eller knutar som gör arbetet sämre. Perfekt till sjalar, topar, linnen och till dukar, tabletter, mm mm. Perfekt!


Jennifer

Mjukt och fint garn som är lätt att virka med och som kan användas till mycket. Roligt att det finns så många fina färger att välja mellan. Men det allra bästa är så klart att det är ekologiskt och dessutom GOTS-märkt! Känns så bra att kunna köpa garn som är bättre både för miljön och för vår hälsa.


Emelie

Har virkat en filt, ett barnvagnsmobilhänge, en disktrasa, en babymassage, nätkassar till frukt och några barnleksaker i detta garn. Allt blev jättefint och verkar tåligt! Lättvirkat och fantastiska färger. Då garnet är GOTS-certifierat och ekologisk skulle jag aldrig välja ett annat bommullsgarn!


Rosmarie

Så härliga färger, fantastiskt garn att arbeta med. Så mjuk och fint garn. Gör kaninsnuttefiltar och de blir så mjuka och gosiga perfekt till små barn. Dessutom är garnet färgat på miljövänligt sätt och ekologiskt vilket jag gillar och det känns bra när jag virkar filtar till små barn.


Rosmarie

Gillar att garnet är av ekologisk bomull och färgat på miljövänligt sätt, känns helt rätt när jag ska virka till små barn, fina färger att välja bland och lätt att arbeta med. Gjorde en kaninsnuttefilt, till en liten tjej, blev jättefin, mjuk och go är snuttefilten med.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk bomull
Vikt 50 g
Löplängd 170 m
Rekommenderade stickor Stickor 2,5-3,5 mm / Virknål 2,5-3,0 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27 m x 36 v
Garngrupp Super Fine
Tvättanvisning Maskintvätt 40°C (104°F) / Vitt 95°C / Torkas plant
Hashtag #hobbiirainboworganicprint

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn