SPARA 21%

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor Stickor 2,5-3,5 mm / Virknål 2,5-3,0 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 36v
Tvättanvisning Maskintvätt 40°C (104°F) / Vitt 95°C / Torkas plant

Hobbii

Rainbow Organic 8/4

100% Ekologisk bomull

Du sparar 6 kr

28 kr  Från 22 kr

  • Enkel och säker handel
  • Frakt från 36 kr
  • Fraktfritt över 599 kr
  • Leverans 1-3 vardagar
  • 08-525 03888

Välj färg:

Hobbiis helt eget ekologiska bomullsgarn i en mjuk, klassisk och superläcker 8/4 kvalitet. Garnet består av 100% ekologisk bomull, som både är spunnet och färgat på ett miljövänligt sätt. 

Rainbow Organic är självklart GOTS certifierat (2017-057) och är därmed din garanti för att garnet är producerat med omtanke och respekt för miljön - utan användning av kemiska bekämpningsmedel och konstgödsel mm. 

Färgurvalet sprider sig över 41 vackra färger så det finns alldeles säkert en färg som passar till ditt nästa projekt. Det är bara om att välja den du tycker mest om och sen är det bara att gå igång :-)

Ett nystan löper 170 meter på 50 gram och det rekommenderas att använda stickor/virknål 2.5 - 3.5 mm.

Rainbow Organic 8/4 är speciellt lämpligt till baby- och barnplagg, då det är 100% ekologisk, men kan med fördel också användas till disktrasor, gästhanddukar, grytlappar, leksaker, sommarkläder, interiör, djur, filtar och liknande. Det rekommenderas inte att torktumla tröjor och liknande, men med disktrasor och handdukar går det bra :-)

 

 

Se mönster till garnet här: Mönster (89)

Jennifer

Mjukt och fint garn som är lätt att virka med och som kan användas till mycket. Roligt att det finns så många fina färger att välja mellan. Men det allra bästa är så klart att det är ekologiskt och dessutom GOTS-märkt! Känns så bra att kunna köpa garn som är bättre både för miljön och för vår hälsa.


Emelie

Har virkat en filt, ett barnvagnsmobilhänge, en disktrasa, en babymassage, nätkassar till frukt och några barnleksaker i detta garn. Allt blev jättefint och verkar tåligt! Lättvirkat och fantastiska färger. Då garnet är GOTS-certifierat och ekologisk skulle jag aldrig välja ett annat bommullsgarn!


Rosmarie

Så härliga färger, fantastiskt garn att arbeta med. Så mjuk och fint garn. Gör kaninsnuttefiltar och de blir så mjuka och gosiga perfekt till små barn. Dessutom är garnet färgat på miljövänligt sätt och ekologiskt vilket jag gillar och det känns bra när jag virkar filtar till små barn.


Rosmarie

Gillar att garnet är av ekologisk bomull och färgat på miljövänligt sätt, känns helt rätt när jag ska virka till små barn, fina färger att välja bland och lätt att arbeta med. Gjorde en kaninsnuttefilt, till en liten tjej, blev jättefin, mjuk och go är snuttefilten med.


Ingrid Jakobsson

Jag bara längtar till jag får göra de filtar och snuttetrasor som jag planerat för. Men jag har känt på garnet ett antal gånger och gillar verkligen det jag känner. Det är härliga färger på garnet och som många andra skrivit - inte fel att det är ekologiskt.


Skriv en recension

Information

Tillverkare: Hobbii
Innehåll 100% ekologisk bomull
Vikt 50 gram
Löplängd ca. 170 meter
Rekommenderade stickor Stickor 2,5-3,5 mm / Virknål 2,5-3,0 mm
Stickfasthet 10 x 10 cm = 27m x 36v
Tvättanvisning Maskintvätt 40°C (104°F) / Vitt 95°C / Torkas plant

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn