Hobbii

Rainbow Lace

Lace 100% Merceriserat Bomull

Spara 51 kr. 51 kr.

Leverans 3-7 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100 % merceriserat bomull
 • Vikt:
  50 g
 • Löplängd:
  280 m
 • Garngrupp:
  Lace
 • Rekommenderade stickor:
  1,5 - 2 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 32 m x 43 v
 • Rekommenderad virknål:
  1,5 mm
 • Tvättanvisning:
  Maskintvätt 60ºC / Får inte torktumlas / Torkas plant
 • Hashtag:
  #hobbiilace

Rainbow Lace är ett läckert merceriserat bomullsgarn av bästa kvalitet. Det är i en klassisk tjocklek och perfekt till virkade och stickade projekt på tunn virknål/sticka.

Rainbow Lace har en fantastisk färgintensitet, då merceriserat garn har bättre färg upptagningsförmåga. Den pärlblanka ytan ger dessutom färgerna ett helt fantastisk djup.

Merceriserat garn är dessutom extra starkt, krymper inte i tvätt och tappar inte formen. Men låt aldrig ditt färdiga projekt hänga till tork! Forma i vått tillstånd och låt det ligga plant att torka, då vill det hålla sin vackra form i många år.

Oavsett om du stickar eller virkar med Rainbow Lace, kommer maskorna att träda fram både snyggt och tydligt. Garnet lämpar sig speciellt bra till virkning av t.ex. dukar, bordsunderlägg, spetsar, fint virkade dekorationer och mycket mera. 

 Garnet är OEKO-TEX®-certifierat (nr. 2076-311). Se mer information om certifieringen på https://www.oeko-tex.com/en/ 

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (5)

Lajla

Har köpt tio olika färger av garnet, Rainbow Lace, och är supernöjd med detta garn. Det blir så mycket roligare att virka med ett bra garn, och dessa nystan motsvarar det jag har letat efter i många år – ett tunt lättvirkat garn med en förträfflig lyster!

Längtan är stor tills att få äga alla färger! Vill också gärna testa att virka ett projekt med systergarnet, som heter Rainbow Lace Print!


Lisa

Ville virka amigurumis i ett riktigt virkgarn och jag blev inte besviken, det här är en sann fröjd att arbeta med. Följsamt utan att vara halt, delar sig inte och SÅ fina färger.

Jag har hittat en ny favorit!

Virkar med nål 1,75.


Birgitta Johansson

Köpt några nystan lime, har börjat virkat en gardin och av det lilla jag gjort på gardinen så kan jag säga att det blir en kanon färg på gardinen. Så jag har satt upp mig på väntelista på garn av denna färg.


Nina

Har fastnat för Rainbow Lace. Jag virkar och nu har det blivit dukar med flera färger. För att färgerna är så fina. Är så glad.när paketet kommer, för jag samlar på mig så jag har mycket olika färger.


Maria

Jag älskar detta garn.
Jag har bara använt virknål 1.5 och 2 men det lutar åt att jag ska köpa 1.75 för jag tror att den kommer att passa mer till den fasthet jag virkar. Jag ska testa.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn