FRI FRAKT Spara upp till 60% - först till kvarn Shoppa här

Hobbii

Rafaella

100% Papper Raffia

Spara 81 kr 81 kr

Leverans 2-4 vardagar

Frakt från 0 kr

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Information om garnet

 • Tillverkare::
  Hobbii
 • Innehåll:
  100% Rapper raffia
 • Vikt:
  100 g
 • Löplängd:
  130-135 m
 • Rekommenderade stickor:
  6 mm
 • Stickfasthet:
  10 x 10 cm = 12 m x 16 v
 • Rekommenderad virknål:
  6 mm
 • Virkfasthet:
  10 x 10 cm = 12 m x 10 v
 • Hashtag:
  #hobbiirafaella

Du har sett dem förr! De fina sommarhattarna och strandväskorna, som direkt skickar dig till sol-, strand- och semesterlandet. De superläckra accessoarerna, som är gjorda av raffia, och som troget kommer retur till både stad- och strandbilden varje sommar (även om vi ju tycker att en snygg väska gjord av raffia utan tvekan även kan användas resten av året!). 

Allt detta kan du uppnå med vårt Rafaella!

Rafaella är gjort av 100% raffia paper (raffia är ursprungligen en palm), det är hållbart och kan återvinnas. Vi rekommenderar att garnet inte kommer i kontakt med våta eller fuktiga föremål, t.ex. en våt handduk. Färgblödning kan uppstå.

Ett litet tips: Rafaella kan också användas som presentband till att slå in dina paket med. Ett mer hållbart och snyggt alternativ till de klassiska plastbanden.

Hitta mönster till denna produkt här: Mönster (3)

Hazel

Har virkat flera väskor av detta garn. Fina färger! Det känns lite i fingrarna i början men ingen katastrof. Tycker det passar bäst till mönster med stolpar eftersom det är styvt och inte följsamt som tex ett bomullsgarn.


Irina

Fin kvalitet, men lite hård att virka i. Men även om det är hård så resultat är fin, det är bara lite mer ansträngande att virka.


Zandra

Köpte dessa att knyta som band runt mina ljuslyktor (summertime ljuslykta mönstret som finns här på Hobbii) så att virkningen inte kanar ned på glasburken. Jättefint att dekorera med. Blev dock förvånad över hur liten rullen var i verkligheten.


Amanda

Passar bra till balkongprojekt!


Carola

Totalt hopplöst att virka i. Har provat flera ggr att virka solhattar men garnet är så styvt att det blir fula maskor och det är tungt för händerna att virka. Har än så länge ej kommit i mål med mina tester. Fick nyligen tips om att man kan fukta garnet med fuktig trasa, så jag ska väl försöka en sista gång med det


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn