Prym

Ergonomisk Virknål

Spara Från 65 kr. Från 65 kr.

Leverans 2-8 vardagar

Frakt från 55 kr.Fri frakt på beställningar över 699 kr.

Vi har fått betyget Utmärkt på Trustpilot

Prym Ergonomic (ergonomiska) virknålar är Pryms nya satsning inom området för kvalitetsvirknålar, som är extra bra och behagliga för din hand. Virknålarna är ergonomiskt utformade så de ligger bra i handen och ger dig möjlighet för många timmars virkning utan ömma händer och leder.

Virknålarna är 17 cm långa och fås i storlekar från 3 mm - 15 mm.

Färg: Lila / Natur
Material: Plast

 

Mirjam

Superbra virknålar. Verkligen värda sitt pris. Garnet glider mycket bra. Klarade fint av ett mycket besvärligt Noro-garn. Ingen värk i händerna hur länge jag än virkar. Jag har flera storlekar från riktigt små till den största. Rekommenderas varmt till alla som älskar att virka.


Kajsa

Älskar denna virknål. Har tidigare haft problem med att jag får ont i fingrarna/händerna när jag virkar, men inte när jag använder denna. Kommer absolut att köpa i fler storlekar.


Karin Staaf

Fantastiskt bra virknål som ligger helt rätt i handwn och en mycket bra krok på den med. Skulle önska att den fanns i mindre storlekar med, har köpt alla som ni har 😃


Freya

Jag har använt många olika virknålar och dessa är helt klart de bästa. De har ett bekvämt grepp och går lätt igenom maskorna.


Inger

Gudomlig att arbeta med. Speciellt när man har ont i händerna och ska virka stora figurer i Ribbongarnet. Rekommenderas till alla.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn