Pony

Rundsticka 80 cm

Välj Storlek

Härlig klassisk 80 cm rundsticka från Pony. De minsta stickstorlekarna (till och med 7 mm) är gjorda i metall och är därför extra hållbara. De största stickstorlekarna är gjorda i plast, så de är lätta och behagliga att arbeta med. Kabeln är transparent och mycket flexibel, och det är tydlig stickstorlek tryckt på varje sticka.

Utmärkande för dessa Pony Classic Rundstickor är, att de glider genom maskorna som en dröm! Den patenterade GLYDON-leden garanterar att rundstickorna har en glidande övergång mellan sticka och kabel. Denna unika övergång ger en ultra-slät stickupplevelse utan att garnet fastnar.

Glydon-leden finns inte på de minsta storlekarna, den börjar från 3 mm.

Rundstickorna i 80 cm är det enklaste och mest behagliga sätt att sticka stora projekt den långa kabeln säkrar nämligen att du inte tappar maskorna.

Storlekar: 2,0 till 25,0 mm

 

Beatrice

Jättemjuk och flexibel kabel. Mjukare och följsammare än mina knitpro basix... vilket var förvånande. Kommer definitivt köpa fler. Funkar superbra att sticka sockor med magic loop med dessa!


Christina Samuelsson

Först tyckte jag att den var svår men nu älskar jag den. Rekommenderar alla att köpa rundstickor, då det inte är lika lätt att tappa maskorna. Älskar Hobbii.


Agneta

Den bästa rundatickan för att sticka två Sockar samtidigt


Catharina Möller

uppfyller kraven på en rundsticka


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn