Välj Storlek

Mjuk och smart pom pom som inte är gjort av äkta päls. Pom pomer som denna är alltså ett bra alternativ, om du inte önskar att använda päls till dina projekt. 
Pom pomen kan användas som toft på toppen av en mössa, som detalj på en väska och mycket, mycket annat.

Pom pomen har en tryckknapp fastsytt, så den är redo att monteras. Notera att de två tryckknappsdelarna är hopsatta när du får pompomen, och att de ska separeras innan de sys på.

Du väljer själv vilken storlek du behöver till ditt projekt - vi kan erbjuda small (10 cm), medium (11 cm) och large (13 cm). 

Se mönster till garnet här: Mönster (8)

Kerstin

Denna pompom är så kalas att pryda mössor med! Jag har precis virkat första vintermössan för i år till sondottern, hon liksom jag ä l s k a r också att det är fuskpäls! Sen genialt med tryckknappen som fästgrej.
Japp, har flera i olika färger så full fart med mössorna nu!


Helena

Älskar att produkten har tryckknapp, perfekt att kunna plocka av vid tvätt, bibehåller därmed sitt utseende till fullo. Överensstämmer med bilderna, kanske till och med lite bättre än bild. Bra kvalitet och prisvärd, kommer handla fler.


Doris

Tofsen var över förväntan och gjorde mössan helt och hållet! Blev så nöjd att jag beställde fler. Kan verkligen rekommendera den. Priset är dessutom väldigt bra i jämförelse av vad andra tar, så valet blir lätt. Tofsen har ALLT!


Erika

Jättefin pompom, den blev verkligen pricken över i:et på min brioche-mössa. Lätt att montera tryckknappen och så smart att kunna ta av den vid tvätt. Att det är fuskpäls är också ett plus.


Bie

Väldigt fin tofs. Har fått frågan om mina mössor är köpta. Mycket nöjd. Väldigt lätta att fästa på mössan. Kan varmt rekommendera denna pompom.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn