Bolcheværk

Kiwi & Lakrits - Sockerfria karameller

4.200 poäng

Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här
Denna produkt kan endast köpas med poäng
Läs mer om Poängshoppen här

Först kommer en explosion av lakritspulver. Därefter en genomträngande smak av kiwi, som är både syrlig och söt på samma gång. Men vad händer nu? Lakritssmaken kommer tillbaka och tar kiwin i handen. De två smälter samman till ett och bildar ett fantastisk samspel.

Ungefär så kan mant beskriva känslan när man avnjuter en av Bolcheværks smarriga karameller med kiwi och lakrits. Men vi vill såklart att du ska smaka på dem själv också. Dina smaklökar kommer utan tvekan att tacka dig när de tas ut på en njutbar berg-och dalbana av smaknyanser.

Karamellerna är såklart sockerfria. Det gäller alla deras produkter, vilket gör att du kan njuta av dem med gott samvete. Produkterna tillverkas dessutom med enbart naturliga aromer och färgämnen – givetvis av allra högsta kvalitet. Dessa utsökta smakbomber innehåller massor av fruktsyra och läckert lakritspulver.

Karameller sötade med stevia

Det kanske är svårt att föreställa sig hur man kan producera goda och söta karameller utan att använda socker. Man kan inte heller komma runt det faktum att det tog lång tid att knäcka koden. Till slut lyckades de dock lyckligtvis och därför kan de idag erbjuda oss sockerfria karameller som rent ut sagt smakar fantastiskt.

Istället för att använda socker använder de extrakt från steviabladen för att göra karamellerna söta. Det gör att man kan avnjuta en extra sötsak lite utan dåligt samvete över att man konsumerar mycket socker.

När du köper godis med kiwi och lakrits från Bolcheværk får du 100 gram ren njutning och god smak. Karamellerna passar perfekt både för det lilla extra i vardagen, som ett nyttigare alternativ till helggodiset och som present. Skäm därför bort antingen dig själv eller någon du älskar med våra läckra, sockerfria karameller med kiwi- och lakritssmak.

Ingredienser

Sötningsmedel: Isomalt. Syror: Citronsyra, äppelsyra, vinsyra. Aromer. Ammoniumklorid, Lakritspulver. Sötningsmedel: Steviolglykosider. Arabiskt gummi. Färgämne: Curcumin, Klorofyll, Vegetabiliskt kol. Överdrivet intag kan ha en laxerande effekt. Kan innehålla spår av: mjölk, nötter, soja och gluten.

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn