KnitPro

Nova Metall Strumpstickor

Från 55 kr  Från 55 kr

Välj Längd / Storlek

OBS! Denna produkt utgår och lagret ska tömmas - Gör ett KAP innan det är för sent

Strumpstickor av ihåliga mässingsrör, som med sin polerade yta är ett nöja att sticka med. Spetsen blir gradvist spetsigare vilket gör stickorna ideella för de flesta stickningsprojekt - inklusive spets! Den släta, polerade ytan låter maskorna glida lätt och obesvärat över stickorna.

Den lätta starka mässingen finns det flera fördelar med. Den lätta viken gör stickorna komfortabla att arbeta med och du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från mässing är din garanti för minimalt slitage och maximal hållbarhet.

En strömlinjeformad framställningsprocess gör att Nova Metall stickorna kan säljas till ett ytterst fördelaktigt pris. KnitPro Nova Metall – de bästa och billigaste stickorna i mässing.

Stickorna säljs i set à 5 st.

 

Madelene

Lätta bra strumpstickor med bra glid och spets. De är jättesköna att sticka med. Spetsen är lagom vass även för tunna barn utan att man sticker sig på spetsen. Man ser maskorna bra även om man sticker med ett mörkt garn. En av mina favoritnålar.


Elisabeth Bergström

Härliga lätta metallstickor som var sköna att hålla i.De gled som en dans över garnet och tog arbetet med Lovikkavantar till en ny nivå.
Snabb leverans och trevliga varor.


Gunilla Kjellstedt

Helt underbara att sticka med! Spetsig och bra när man stickar med tunt garn. Glider lätt. Rekommenderas varmt.


Gunilla Kjellstedt

Jättenöjd! Köpt fler storlekar av denna. Perfekt när man stickar med tunna garner.


Skriv en recension

Relaterade produkter

Andra kunder köpte

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn