KnitPro

Nova Metall set med utbytbara ändstickor - Deluxe

Utbytbara ändstickor av ihåliga mässingsrör som med sin polerade yta är ett sant nöje att sticka med. Den innovativa designen gör det enkelt att koppla ihop kabel och sticka och ser till att det är en slät övergång mellan sticka och kabel, så att maskorna glider lätt och obesvärat över både sticka och kabel. Ändorna på stickorna blir gradvist spetsigare, vilket gör dem ideella till alla sorters stickningsprojekt – och inte minst till alla nivåer, från nybörjaren till den övade.

Den lätta och inte minst starka mässingen finns det flera fördelar med. De ihåliga stickorna säkrar en lätt vikt, som gör stickorna väldigt komfortabla att använda, så du kan sticka i timmar utan att få ont i händer och fingrar. Styrkan från mässing är din garanti för minimalt slitage och maximal hållbarhet. Den strömlinjeformade framställningsprocessen gör att Nova Metall stickorna kan säljas till ett ytterst fördelaktigt pris. KnitPro Nova Metall – de bästa och billigaste stickorna i mässing.

Setet innehåller:

8 utbytbara ändstickor i storlek: 3,5-8 mm

4 kablar 1x60cm, 2x80cm och 1x100 cm

8 kabelhättor

1 kabelnycklar

Setet kommer i ett praktisk genomskinligt etui som stängs med blixtlås och har 7 fickor på varje sida så du enkelt kan hålla ordning på dina stickor. Etuiet har ett extra rum där du kan förvara tillbehör och mindre projekt. Dessutom får du med ett genomskinligt kabeletui, så du vet var du har dina kablar. 

 

Det finns ingen recension om denna produkt.                    

Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn