KnitPro

Nova Metal Utbytbara Rundstickor - Lyxset

KnitPro Nova Metall set med utbytbara ändstickor Deluxe är ett genomfört set med ändstickor i 8 olika storlekar från 3,5-8 mm. Stickornas polerade yta gör dem till ett sant nöje att sticka med. Den innovativa designen gör det lätt att koppla ihop kabel och sticka och ger en slät yta som gör att maskorna glider lätt och obesvärat. 

Den lätta och inte minst starka mässingen finns det flera fördelar med. De ihåliga stickorna säkrar en lätt vikt som gör stickorna komfortabla att arbeta med, så du kan sticka i timmar utan att få ömma händer och fingrar. Styrkan från mässing är din garanti för minimalt slitage och maximal hållbarhet. Den strömlinjeformade framställningsprocessen gör att Nova Metall stickorna kan säljas till ett ytterst fördelaktigt pris. KnitPro Nova Metall – de bästa och billigaste stickorna i mässing.

Setet levereras i ett vackert, jacquardvävt etui, så du alltid har koll på dina rundstickor. Det är hållare till alla 8 par rundstickor samt plats för förvaring av kablar och tillbehör.

Setet innehåller:
8 par utbytbara ändstickor
Storlekar: 3.5 mm, 4.0mm, 4.5mm, 5.0mm, 5.5mm, 6.0mm, 7.0mm, 8.0mm
Kablar (1x60 cm, 2x80 cm, 1x100 cm)
8 kabelhättor
4 kabelnycklar
1 set kabelövergångar
1 stickmått

 

Nathalie

Är verkligen supernöjd med dessa stickor! Mycket enklare att sticka med än mina tidigare rundstickor, då stickorna har ett bra glid, och kabel korvar sig inte som det gjort på mina andra.
Det enda jag eventuellt saknar är längdmärkning på kablarna, framförallt när man börjar få en samling olika längder.
Det snygga etuiet är ett plus i kanten.


Gitta

Har använt dessa stickor flera år och HAR INTE HAFT problem med att de skruvar upp sig, tror att vissa är lite rädda för att dra i lite när man skruvar ihop den med vajern, använd nyckeln o dra lite mer än ni brukar, bara Ett gott råd, jag är helt nöjd med dom,


Linda

Är så nöjd! Dom är verkligen jättebra och praktiska. Och snyggt fodral med ett rymligt förvarings fack.


Elisabeth

Fint kit med snyggt fodral. Har inte skruvat upp sig än iaf som tidigare användare skrivit.. jätte nöjd!


Annsofie

Fantastiska att använda, mjuk och följsam kabel. Det enda som kan påpekas är att det är ett litet kardborrelås på facket, hade varit bättre med dragkedja då nycklar och hättor lätt kan trilla ur om man inte har dom kvar i påsarna.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn