Go Handmade

Moss Stitch Korg - Fyrkantig

Snygga korgar i Mosstickning

Behöver hemmet fräschas upp lite? Dessa korgar passar in i alla hem, och du kan göra dem personliga genom att använda just den färg du tycker bäst om.

Detta mönster beskriver hur:

1) korgarna virkas med virkad botten.
2) korgarna virkas med Go Handmades PU läderbotten.
3) korgarna virkas högre eller lägre.

Du hittar också en vägledning för hur du sätter i foder i din korg. Korgarna virkas med dubbel tråd och virknål 4-4,5 mm, beroende på din virkfasthet.

Birgit

Fint mönster, lite slarvigt med översättningen till svenska, vissa förkortningar var på danska men förklaringen innehöll den svenska, lite googlande senare varmfront bara att fortsätta.
Gjorde i ribbongarn, då behövde botten göras med vartannat varv hst. Tyckte även det behövdes lite minskningar för att göra övergången från botten till kant lite snyggare.


Cecilia

En del kämpande i början, fick verkligen inte ihop den virkade botten. Men då jag laddade ner den engelska beskrivningen blev det lättare. Finns några tokigheter i den svenska översättningen tyvärr. Men det blir en fin korg!


Astrid

haft väldigt mycket problem i början med botten, den blev ojämn, och har fortfarande inte listat ut ifall det var pga mönstret eller ej, tänkte att det var först pga att jag virkade för tajt eller löst, men det är inte fallet då jag i mina andra projekt brukar få det väldigt jämnt och fint, samt att jag har nog gjort om denna botten minst 3 gånger och försökt verkligen att tänka på det utan förändringar. kanske är jag bara ovan med att veta hur man ska gå vidare när det händer nåt fel i mönstret, men skulle ändå säga att jag har ganska bra kunskaper och är inte nybörjare. sidorna blir fina sen, det är bara botten jag har haft problem med, så googlade en annan variant på hur man kan virka runt för att få en fyrkant. och det verkar funka mycket bättre.


Skriv en recension

Denna sida är skyddad av Recaptcha och tillämpas i enlighet med Googles integritetspolicy och användarvillkor.

Produkten har lagts i kundvagnen
Gå till kundvagn